Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Bunkóság ilyet csinálni?...

Bunkóság ilyet csinálni? Illetlenség? Ti, hogy tolerálnátok?

Figyelt kérdés
Manapság rengetegen használják az utcákon a fülhallgatókat.Jó találmány.De nagyon sok esetben látom,hogy pl.kamaszok,de (bárki) használja,ha anyukájával,testvérével,akármilyen rokonával van tömegközlekedésen,bárhol.Ez bunkóság?Ti csinálnátok/csináltok ilyet?
2013. febr. 19. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Úgy érted, beszélnek hozzá és a fülében van a fülhallgató?

Ez esetben igaz, bunkóság.

2013. febr. 19. 21:35
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Hát igen, akkor az. Én mindig rászólok a tesómra, ha már együtt utazunk valahová (igazán ritka alkalom) akkor ne dugja már be a fülét, mert úgy nem lehet kommunikálni. Ha szerencsém van az egyikből kiveszi :D (kamasz...)
2013. febr. 19. 21:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen,így gondolom.Kedves második,pont erre céloztam.Megkérdezhetem hány éves a tesód és fiú vagy lány?
2013. febr. 19. 21:42
 4/11 anonim ***** válasza:
18%
Nem bunkóság. Én is szoktam családtagokkal utazni, ha akar valami fontosat mondani akkor megbökköd, egyébként bent hagyom a fülest.
2013. febr. 19. 21:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Fiú, 17 éves, én idősebb vagyok nála.
2013. febr. 19. 21:46
 6/11 anonim ***** válasza:
én is bunkóságnak tartom!
2013. febr. 19. 21:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Buszon egyébként sem lehet normálisan beszélgetni... jó, vannak normális, új buszok, amik nem zúgnak-búgnak, de én pl. (kamasz vagyok) kifejezetten szeretek buszon zenét hallgatni. Mert jó. Mert pihenek. Ma anyuval utaztam, megkérdeztem tőle: "Nem baj, ha bedugom a fülem?" Mondta, hogy nem. Előtte is beszélgettünk, meg utána is, nem volt baj...
2013. febr. 19. 22:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Bunkóság, de én is csinálom. Úgysem szeretek pl. buszon beszélgetni, mert utálom, hogy a számban állnak az emberek és akarva-akaratlanul hallgatniuk kell a beszélgetésemet. De ez visszafelé is igaz. :) Családtagokkal egyébként sem beszélgetek hosszasan, és megszokták már, hogy folyton be van dugva a fülem. Nem szól hangosan a zene, úgyhogy hallom, amit mondanak.
2013. febr. 19. 23:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha másokkal megyek, akkor szerintem igenis bunkóság. Ha mmár együtt megyünk, akkor figyeljünk egymásra...
2013. febr. 20. 01:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyetlen olyan esetet tudok elképzelni, amikor nem bunkóság fülhallgatóval zenét hallgatni társaságban: sportolás közben. Egy barátnőmmel régen mindig együtt futottunk (maraton), aközben az ember nem beszél, csak fut egymás mellett, a ritmusos zene pedig nagyon sok erőt tud adni futás közben.
2013. febr. 21. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!