Mit tegyek? Illetlenség lenne most hazamenni?
Eljöttem hétvégére unokatesómékhoz, s ha már itt vagyok marasztaltak szilveszterre is... Elfogadtam a meghívást gondoltam úgysincs jobb programom, ne unatkozzak otthon. De itt se izgalmasabb, sőt! Ülünk egész nap bent a lakásban, szilveszterkor se megyünk sehova uncsim vallása miatt.. és már nem is jövünk ki olyan jól mint rég.
Mit tehetnék? Unom már, annyira lehangoló ez a helyzet...
Ha holnap (vagyis ma, 31.én), akkor csak 2.án tudnék majd... nem birom ki addig, de szégyellek elmenni...
Szerintetek?
18/ L
Nem tudom mit találjak ki...
De reménytelen a csaj, annyira vallásos lett, hogy csak a Bibliája van meg az ilyen dolgok... Barátai sincsenek már akik átjönnének, ő ugye buliról meg hallani sem akar!! Az én haverjaim meg elég messze vannak...
:(
Az egyik rend gimnáziumába jártam, és nem fér bele a fejembe az, hogy hogyan lehet a vallásosságnak köze az unalmassághoz. O.o
Amúgy gyere el onnan, ha úgy gondolod, hogy nem azért hívott meg az unokatestvéred, hogy egy kis színt vigyél az életébe!
Milyen vallás lehet az, ami miatt nem mehettek sehova? De amúgy nem kell ahhoz sehova se menni, hogy jól érezzétek magatokat szerintem. De ha tényleg nem tudnád magad jól érezni, akkor menj el. Valami hihető és nem bántó dolgot kell kitalálni, ha az őszinteséggel megbántanád.
/Bocs, de ennél jobbat én se tudok./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!