Mit tegyek? Illetlenség lenne most hazamenni?
Figyelt kérdés
Eljöttem hétvégére unokatesómékhoz, s ha már itt vagyok marasztaltak szilveszterre is... Elfogadtam a meghívást gondoltam úgysincs jobb programom, ne unatkozzak otthon. De itt se izgalmasabb, sőt! Ülünk egész nap bent a lakásban, szilveszterkor se megyünk sehova uncsim vallása miatt.. és már nem is jövünk ki olyan jól mint rég.
Mit tehetnék? Unom már, annyira lehangoló ez a helyzet...
Ha holnap (vagyis ma, 31.én), akkor csak 2.án tudnék majd... nem birom ki addig, de szégyellek elmenni...
Szerintetek?
18/ L
2012. dec. 30. 23:30
11/18 anonim válasza:
meg is erdemled te idiota. eddig ezek a dolgok nem tuntek fel az unokatestveredben?
nem olyan mint regen....marmint ket napja?
12/18 A kérdező kommentje:
Már egy normális ember sincs ezen a bolygón...
2012. dec. 31. 10:03
13/18 anonim válasza:
Na, idefigyelj, te szellemileg csökkent! Fogd a kis klaviatúrádat, és tömködd bele abba a csúnya arcocskádba, aztán vonulj az utcára egy szál alsóban, és mondogasd, hogy a vallásos emberek unalmasak! Garantálom, hogy neked nem lesz unalmas napod!
14/18 anonim válasza:
Olyan embernek hogy vigyen színt az életébe, aki semmit nem akar csinálni?
15/18 anonim válasza:
Kérdező, az unalmas emberek unalmasak, ha vallásosak, ha nem... van pl. egy lányismerősünk, pont úgy él, mint általában a 30 körüli lányok, bulizik, ismerkedik, eljár a barátaival, a fene se gondolná róla aki nem ismeri, hogy egyébként hittan-tanár és a katolikus teológia doktora...
16/18 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy a vallása miatt unalmas, hanem, hogy a vallása miatt nem megyünk bulizni!!!
2012. dec. 31. 15:57
17/18 A kérdező kommentje:
Ja, és nem én vagyok a szellemileg csökkent, hanem aki nem tud értelmezni 2 mondatot és normális választ adni, illetve ha nem tetszik amit írtam, toleráns lenni. De remélem örömmel tölt el, hogy sértegetőzöl. Boldog új évet!
2012. dec. 31. 16:00
18/18 anonim válasza:
Ugyanabban a városban laktok unokatesóddal? Fiatalabb mint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!