Ez csak szerintem volt bunkóság a pénztárostól?
panaszkonyv
Normalis esetben szolnia kellett volna,h bocsi,de mar ne allj be a sorba,es a zold lampat lekapcsolja pl tescoban,h marnem mukodik a kassza,csak azet lehuzza meg,aki sorban volt.
Penztaraztam sokaig,ilyenert siman kirugtak volna.
Bunkóság volt, úgy szokás, hogy szól az egyik vásárlónak, hogy ő az utolsó, amint beáll mögé valaki, azonnal szólnak neki vagy maguk a vásárlók, vagy a pénztáros is, hogy ne várjon.
Szerintem jelezzétek emailben (ha már a panaszkönyvbe nem írtatok,bár még az sem késő)
Bunkóság igen .
Én nagyon sok helyen,sokféle üzletben (hiper-szupermarket és kis abck,üzletek) pénztáraztam már. Hozzátartozik,hogy a Tescoban általában nem 10 perc a túlóra,hanem jóval több,havi szinten pedig akár napokkal lehet több,mint a fizetésed. Valószinüleg nem veled volt a baja (ettől függetlenül parasztság) ,hanem ezzel. Szólni kell,mikor már nem jöhet több vevő a kasszádba.
A másik fele pedig,hogy a legtöbb helyen nem zavartatják magukat,hiába zárt be pl 6 kor az üzlet,ők még fél hétkor bent válogatnak,és utána még bunkóznak is a pénztárnál,hát akkor tényleg nehéz pl jópofát vágni ehhez.
Ebbe bele lehet nagyon fáradni és fásulni,ha valaki évekig ilyen helyen dologzik .. szerencsére nekem nem kellett .Ez persze nem mentség a bunkózásra,de valahol sajnálatra méltó,hogy az embereket robotoknak nézi a munkaadójuk és szaré-hugyé dolgoznak,plusz még ha csak napi 15 percet túlórázol ,számold ki az havi 20 munkanappal 5 óra,ami 2-3 ezer forint ,amit te nem kapsz meg.És ezzel a 15 perccel még keveset mondtam egyébként,inkább órákban mérhető naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!