Szerintetek ez mekkora bunkóság egy fiútól/férfitől?
Figyelt kérdés
Közeli ismerős, jó barátom. És mostanában azt szokta csinálni, hogy facebookon épp egy beszélgetés kellős közepén vagyunk, amikor egyszerűen szó nélkül lelép és órákra eltűnik. Majd utána közli, hogy "Ja, bocsi, csak kocsmában/szórakozni/sétálni voltam."
De fontos vagyok neki... Úgy értem minden nap beszélünk, mindent megoszt velem, stb.
2013. febr. 20. 22:55
3/18 anonim válasza:
Jaj de buta vagy. Nem, nem vagy neki fontos, hiába oszt meg veled mindent.
Unalom űzésre használ téged, de nem tisztel annyira h elköszönjön legalább.
2013. febr. 20. 23:03
4/18 anonim válasza:
Ha kizárhatjuk az előbbi okot (nem vagy annyira fontos neki), az a másik verzió, hogy fel akarja magára hívni a figyelmedet. Ezért tűnik el, jelenik meg, titokzatossá vagyis vonzóvá akar válni számodra. Aztán szabadkozik, hogy lásd, mennyi fontos teendője volt, addig is nem veled beszélgetett, élvezi, hogy egy kicsit rágódsz rajta, vagyis érdekessé válik a szemedben. Lehet, hogy nem csak barátként tekint rád.
2013. febr. 20. 23:06
5/18 A kérdező kommentje:
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy ez mekkora bunkóság a "nagyok életében". xD
2013. febr. 20. 23:19
6/18 anonim válasza:
Ja, hogy a csávó már 30+, te meg 20 évesen még kis csipásnak érzed magad...
Egy biztos, hogy rohadt naiv vagy! Egy normális felnőtt nő nem viselné el ezt amit te!
2013. febr. 20. 23:32
7/18 anonim válasza:
A férjem az egyik haverjával ilyen pofátlan Skype-on,- dumálnak és ha én megjövök valahonnan,vagy egy jó film kezdődik simán benyomja,hogy - "Na le sz@rom...majd beszélek vele legközelebb,úgy is untam a baromságait..." -Igen ez bunkóság! -De erre csak vállat von és annyit mond nem olyan fontos nekem XY!- hogy ne azt csináljak amihez kedvem van.... / Tehát űber nagy bunkó a jó barátod és nem vagy fontos neki./
2013. febr. 20. 23:47
8/18 anonim válasza:
lekezelő veled. és tudod miért? mert hagyod.
kicsit több önbecsülést szedj magadra, és hanyagold az ilyen suttyókat, akiket még köszönni sem tanítottak meg a szülei.
pár év, és az ilyeneket csuklóból kerülni fogod :) ez most a tanulás időszaka.
2013. febr. 20. 23:50
9/18 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy inkább ő változik meg ill. én fejlődök, minthogy kerüljem. :/ Mert alapból nagyon rednes srác (azaz van szíve), csak bosszantóan flegma. Egyébként ő is 20 éves... És légyszi a kapcsolatunk állapotát ne 3 mondat alapján állapítsátok meg. Csak annyit akartam tudni, hogy én fújom e fel a dolgot, vagy valóban szemére hányhatom, hogy milyen bunkó volt. :D
2013. febr. 20. 23:55
10/18 anonim válasza:
Én is szoktam gondolkodni néha, hogy túlreagálok-e dolgokat, vagy jogosan tartom-e bunkónak a barátomat, amikor chatelés közben eltűnik negyed órára, és azt sem mondja, hogy pill. Aztán amikor rákérdezek, ez mi volt, megírja, hogy ,,ja, csak a tesómmal beszéltem." Ja, bocs. Engem meg kizár ilyenkor a tudata. Ő is csupa szív, de az ilyenek azért elég megsemmisítőek tudnak lenni. Én szóltam ezek miatt neki, meg én már annyira nem tolerálom az ilyesmit a sokadik alkalom után. Ha eltűnik, eltűnök én is, aztán menjen aznapra a p*csába, beszélgessen a testvérével... Mert tényleg, elveszi magától a kedvemet az ilyen kis hülyeségekkel. Oké, hogy csak negyed óra, de szerintem egy pill-t megérdemelnék így 2-3 év után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!