Szerintetek nem bunkóság, amit anyám csinál?
Mindig szólok előre, hogy mikor jön át a barátom. És - mint nemrég rájöttem - ő ilyenkor eldugja a drága szalámikat a hűtő legalsó, leghátsó részébe, és rápakolja az ott tárolt zöldségeket.
Aztán amikor elmegy, másnap kiveszi...
Oké, hogy drága az a sonka, de miért kell sajnálnia tőle?? Meg ajánlgatja neki, hogy egyél abból a párizsiból, az nagyon finom, de drágább szalámikat sose ajánlja. Már amit nem dug el...
Mit tegyek? Beszéljek vele erről?.. Nem tudom, miért csinálja, hiszen ha én a páromnál vagyok, akkor ő még direkt miattam vásárol olyan ételeket is, amiket ő nem is szeret.
Igazából nemrég esett le, hogy miért is csinálja ezt...
Nem szoktam vacsorára szendvicset enni, de múltkor megkívántam. Én csak azt a sonkát eszem, amit eldug. Elővettem, 2 szeletet ettem meg, majd a többit a barátom. Anyám arcát látni kellett volna.. Döbbenet, meglepődöttség, minden... Aztán a kérdés, hogy miért ezt eszed fiam, ott a finom párizsi...
mennyire vagytok eleresztve pénzügyileg?
ha nem nagyon futja, akkor valamilyen szinten érthető, amit csinál, bár nem a legjobb módszert választotta rá.
Ha nem sajnálja a párodtól az ételt (értem ez alatt, hogy ajánlja neki, hogy egyen), akkor szerintem csak arról van szó, hogy néha, ha megengedheti magának, hogy megvegye, akkor ő is szeretné "élvezni"
És akkor én se egyek nála?
Van, hogy 3 napig itt van, addig ne egyen? Vagy hozzon magának kaját? vagy menjen el vásárolni magának?:))
Meg majd én is csináljam ezt, amit megyek hozzá?
akkor ki keresi meg a rávalót? te? ha igen, akkor pakold csak ki direkt azt a párod elé!
vagy hogy érted, hogy nem anyud? akkor ki?
Anyám nem eszik sonkát, azt csak én eszem.
Jól állunk anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!