Mit csináljak ha anyám minden héten kocsmaszagúvá varázsolja a házat?
Állandóan iszik, ha itthon van, meg cigizik is, plusz még hagymát is eszik, és ebből kifolyólag olyan büdös, mint egy hajléktalan. Undorodom a szagtól, majdnem elhányom magam, hacsak kimegyek a fürdőbe, de már a szobába is bejön a szag.. amúgy nem az a durva részeg fajta, hanem csak a "csendben ivó".
Hiába beszélek vele szépen vagy csúnyán, semmit nem ér, mert csak kiakad..
Apám nem él velünk, nagyanyám igen, de ő nem érzi, elvan magának a saját kis szobájában..
Ha szellőztetek, akkor azon akad ki, de ha beparfümözök, azért is pofázik. Útálok itthon lenni, de ha nincs más, ahova mehetnék, mit csináljak?
Ismerös...
En mindig megvartam, amig bekomazik elegge vagy elalszik es akkor szellöztetes 1-2 orat... Esetleg ha bukora ki tudod nyutni az ablakot az is segit, ha rahuzod a függönyt alig eszre vehetö.
Plusz en meg beszereztem ezt az automatikus Air Wick legfrissitö sprayt (van hozza specko antinikotin spray is)
A szekrenyembe vettem egy tucat illatositott molytalanitot.
Igy valahogy elviselhetö volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!