Szerintetek ez mekkora bunkóság egy fiútól/férfitől?
Közeli ismerős, jó barátom. És mostanában azt szokta csinálni, hogy facebookon épp egy beszélgetés kellős közepén vagyunk, amikor egyszerűen szó nélkül lelép és órákra eltűnik. Majd utána közli, hogy "Ja, bocsi, csak kocsmában/szórakozni/sétálni voltam."
20/L
Mindegy, hogy férfi, vagy nő...idős vagy fiatal...
A beszélgetésnek van eleje és vége.
24N
Bunkóság. A párom is csinált ilyet még a kapcsolatunk hajnalán, amikor sokat chateltünk. Hamar szóvá tettem, onnantól nem csinálta.
De ismerősökkel, illetve ha munka közben írogatunk egymásnak, akkor még mindig így megy. Sőt munka közben én is átvettem, bár persze ott bármikor ogni,hogy bocs,szólt a főnök és rohannom kellett. :D
Mentegetheted, meg mondogathatod magadnak, hogy mennyire fontos vagy neki, de a cselekedetei nem ezt mutatják. Ha nem fájna az igazság, nem írtad volna ki a kérdést.
A kérdésedre a válasz: bunkó dolog, az egyik legbunkóbb, amit el tudok képzelni. Olyan, mintha telefonálás közben egyszer csak letenné, vagy beszélgetés közben hirtelen megfordulna, és szó nélkül mással kezdene beszélni. Ha megzavar valami, miközben skype-olok, msn-ezek, vagy g-talkozok, akkor legalább annyit odaírok, hogy "pill", ha meg mennem kell, azt is odaírom. De nem lelépek szó nélkül...Legfeljebb, ha épp lángok nyaldossák a talpam, mert kigyulladt az épület, és azonnal pattanni kell, akkor hagynám ott szó nélkül a másikat, vagy infarkuts kapva fordulnék le a székről, na de hogy szórakozni menjek, meg sétálni egy szó nélkül??!! Térj észhez...lelki szemetesnek használ, de egyébként le vagy sz...va.
Te most itt vadidegenekkel próbálod megmagyaráztatni magadnak, hogy jó-e ez, vagy rossz, miközben sem téged, sem a partneredet nem ismerjük.
Úgy általában bunkóság ez a viselkedés, és inkább arra utal, hogy nem fontos neki a dolog. Esetleg arra, hogy nem tud viselkedni.
Az igazi megoldás, hogy nem távolból, hanem fizikailag négyszemközt megkéred, magyarázza el, miért teszi. Kérdezz határozottan, kíváncsian, de nem tolakodóan, főleg en erőszakosan. A reakcióból válaszból ezerszer többet megtudhatsz, mint tőlünk. Egyben példát mutatsz neki követendő stílusra.
Köszi. Már tegnap megbeszéltük a dolgokat. :) Csak nem akartam elhamarkodottan neki rontani ennyi az egész.
Itt egyesek ahogy látom, próbálgatják a telepatikus képességeiket, hát ha ők ebben lelik örömüket én nem fogok az útjukba állni. :D
Az értelmes válaszolóknak köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!