Bunkóság, ha nem beszélgetek a közlekedési járműveken a volt gimis társakkal?
Figyelt kérdés
Ahogy járok be az egyetemre csomószor összefutok olyan gimis társakkal, akikkel lett volna lehetőségünk barátkozni, de sose tettük. Nem arról van szó, hogy bajom van velük, csak nem barátkoztunk. Köszönök nekik mindig, az egyértelmű, de volt, hogy próbáltunk beszédbe elegyedni, és elég kellemetlen volt, mindketten próbáltunk beszélni, de nem sikerült. De ha ugyanarra a járműre várunk, ő ott áll, én meg megérkezem, ciki, ha köszönök, aztán elmegyek mellettem és megállok messzebb?2013. febr. 20. 09:54
1/7 A kérdező kommentje:
*mellette
2013. febr. 20. 09:56
2/7 anonim válasza:
Nem bunkóság, mert köszönsz, az inkább erény.
Valószínű te és a gimis társaid is egy kicsit zárkózottak vagytok (én is az vagyok)nem igazán vagyok egy kezdeményező típus,
sajnos mi emberek félünk újra meg újra csalódni.
ha szimpatikusak akkor érdemes velük foglalkozni.
De van olyan,amikor soha az életbe nem tudunk egy hullámhosszra kerülni valakivel, azt inkább hagyni kell.
nem szabad mindenkivel foglalkozni, mert nem lehet mindenkinek megfelelni.
Úgy hogy egyáltalán nem vagy bunkó, mert sajnos valaki levegőnek nézi a másikat, az még rosszabb!
3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem bunkóság. Nem kötelező folyton dumálni az ismerősökkel. Én kimondottan bosszantónak érzem, mikor egy régi, nem túl közeli ismerős próbál jópofizni, miközben látom rajta, hogy kicsit sem érdekli, mi van velem.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak olyan gáz a szituáció, mikor hosszabb útvonalon együtt utazunk, vagy hosszabban egymás mellett sétálunk. Amúgy kicsit zárkózott vagyok, de könnyen szerzek barátokat, szóval nem ez a probléma. De pl. a legutóbbi illetővel egy kisvárosban lakunk, állítólag (bár nem tudom, pontosan, hol lakik, és arrafelé nem futottunk össze) egy környéken is, mégsem akart velem soha beszélgetni, hát akkor ez van.
2013. febr. 20. 18:47
5/7 anonim válasza:
Jaj, nálam is hányszor van ilyen... alapvetően én szeretek beszélgetni azokkal az ismerősökkel, akikkel vmilyen szinten jóban voltam, de vannak, akikkel semmi közös témám nincs, meg van olyan is, amikor vmit erősen át kell gondolnom, és inkább elmeditálgatnék magamban ahelyett, hogy vmi féliug-meddig ismerős emberke szabvány kérdéseit (Hogy megy az egyetem? Öcséd hogy van? stb.) hallgassam. Én általában ilyenkor, ha nem vesznek észre/nem egyszerre nézünk egymásra, úgy teszek, mintha nem vettem volna észre őket. Ez lehet, hogy bunkóság, csak ha már köszönnek/észrevesznek, akkor lehet, hogy megbántódnak, ha arrébb megyek vagy berakom a fülest.
6/7 anonim válasza:
Akivel rendszeresen utazok együtt arra egyszer rámosolygok aztán nem nagyon köszönök már neki. Akivel így néha-néha találkozgatok de sosem beszéltem vele személyes dolgokról azzal maximum akkor foglalkozok ha nem kell túl sok időt együtt töltenem vele, egyébként csak köszönök. Akiket meg ismertem rendesen azokkal nyilván beszélgetek :)
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2013. febr. 24. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!