Egyes embereknek miért nem mindegy, hogy a másik hogy néz ki? (nem provokálásnak szánom)
Nem értem. Fórumokon, meg sok helyen olvasom, meg hallom, hogy X durva, és sértő megjegyzéseket tesz Y kinézetére, mert mondjuk hosszú a haja.
Ezt csak azért nem értem, mert az embereknek miért nem mindegy, hogy a számukra vad idegen másik ember hogy néz ki?
Ők hogy éreznék azt, ha valaki őket kritizálná, és mondanák, hogy "ne légy ilyen olyan amolyan mert nekem nem tetszik"?
Az én külsőmre is tettek már megjegyzést olyanok, akiket még életemben nem is láttam.
És most tökmind1, hogy valaki a rockot kedveli, vagy emós, vagy rapper, vagy stb....
Ha valaki úgy érzi jól magát, azt miért kell bántani, leszólni, csak azért, mert egy noname idegennek nem tetszik?
Miért kell mindíg a másikkal foglalkozni? Ennyire nincs az embereknek SAJÁT élete??
(bocsánat =/)
Az én emberi kapcsolataim tartalmasak, egyszerűen nem tűröm magam körül az esztétikai érzékemnek ellentmondó, azt zavaró embereket. Ezt minden esetben szépen, udvariasan hozom a tudomásukra, s úgy vélem, nem sértek meg azzal senkit, ha szeretem magam megválogatni a barátaimat.
És a trafikosomat, a kezelőorvosomat és mindenki mást, akivel kénytelen vagyok kapcsolatba lépni.
@Utolsó
Szerintem te nem vagy való ebbe a nagyszerű országba.
Mennyél inkább nem is tudom ...... Bukarestbe, keressél ott szépséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!