Szerintetek mennyire bunkóság, ha utcán sétálok, jön valaki szemből, de nem akarom hogy mellettem menjen el, ezért átmegyek az út másik oldalán lévő járdára?
Nézd, rosszabb napjaimban bokától-tokáig pikkelysömörös vagyok. Nyáron ezért nem fogok beöltözni mások kedvééért. Kapják be! Menj csak nyugodtan velük szemben, ne érdekeljen más, te erről nem tehetsz!!!
Ha megbámulnak bunkón, és/vagy beszólnak, az az ő szegénységi bizonyítványuk!
Nem tőled bunkóság, hanem azoktól, akik megbámulnak. Elég kellemetlen lehet ez neked. De sajnos, sok ember ilyen.
Engem is volt, hogy megbámultak, megjegyzést tettek vagy röhögtek, pedig különösebb extra nincs rajtam, hacsak az nem, hogy nem vagyok egy cicababa, de tök mindegy, egyeseknek ez is elég. El tudom képzelni, hogy akkor azok, akik valami kisebb-nagyobb testi fogyatékkal élnek, miket kaphatnak az ilyen emberektől.
Kérlek emiatt ne szégyenkezz,és ne foglalkozz azzal ha megbámulnak.
Az emberek megbámulják a csúnyát,szépet, rongyosat,érdekeset,mindenkit.Engem is mindenki állandóan bámul,mert mindig teljesen feketében járok.Nem tudják ezt hova tenni,kíváncsiak,vagy abnormálisnak tartják.
A rendellenességed miatt pedig ne feszengj,emiatt nem kell ugrálnod egyik oldalról a másikra.
Az iskolámban pedig van egy tolókocsis fiú, őt is mindenki nézi,mert kilóg,viszont kedvesen állnak hozzá az emberek,sok barátja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!