Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek bunkóság szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TheHero kérdése:

Szerintetek bunkóság szakítani valakivel aztán szinte rögtön össze jönni egy másik lánnyal?

Figyelt kérdés
Jelenlegi barátnőmmel most elég durván össze kaptunk és érzem hogy ez már nem jön helyre teljesen máshogy beszél velem meg én is inkább közömbös vagyok iránta. :S
2012. okt. 28. 17:06
 1/7 A kérdező kommentje:
jah és az anyjáék is csak havi 2 alkalommal hagynak találkozni és akkor is max 3 órára :s
2012. okt. 28. 17:14
 2/7 MadameViciouse ***** válasza:
100%
Ha nem szereted és van olyan akit igen, akkor nem bunkóság. Legalább nem csalod meg.
2012. okt. 28. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem bunkóság.Az lenne a bunkóság ha megcsalnád és úgy hagynád el.
2012. okt. 28. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ha már ő sem szeret, akkor nem fogja zokon venni. Ha viszont ő nem akar szakítani, csak te, akkor nem fog tetszeni neki. Amúgy nagyon nehéz lenne várni egy kicsit a következővel? 21/L
2012. okt. 28. 17:30
 5/7 A kérdező kommentje:
nekem úgy tünik hogy már nem igazán szeret találkozni sem akar ha hívom a kinyomja a telefont na meg nem igazán van azon hogy oldjuk ezt meg :S
2012. okt. 28. 17:34
 6/7 anonim válasza:
Mondd meg neki az igazat,és akkor nem bunkóság. Ha tudja,hogy mást szeretsz,bele fog torodni.
2012. okt. 29. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha úgy van, ahogy írod, akkor valószínűleg nem nagyon érdekli, hogy mit csinálsz. 21/L
2012. okt. 29. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!