Egyes embereknek miért nem mindegy, hogy a másik hogy néz ki? (nem provokálásnak szánom)
Nem értem. Fórumokon, meg sok helyen olvasom, meg hallom, hogy X durva, és sértő megjegyzéseket tesz Y kinézetére, mert mondjuk hosszú a haja.
Ezt csak azért nem értem, mert az embereknek miért nem mindegy, hogy a számukra vad idegen másik ember hogy néz ki?
Ők hogy éreznék azt, ha valaki őket kritizálná, és mondanák, hogy "ne légy ilyen olyan amolyan mert nekem nem tetszik"?
Az én külsőmre is tettek már megjegyzést olyanok, akiket még életemben nem is láttam.
És most tökmind1, hogy valaki a rockot kedveli, vagy emós, vagy rapper, vagy stb....
Ha valaki úgy érzi jól magát, azt miért kell bántani, leszólni, csak azért, mert egy noname idegennek nem tetszik?
Miért kell mindíg a másikkal foglalkozni? Ennyire nincs az embereknek SAJÁT élete??
(bocsánat =/)
én se értettem soha, kíváncsian várom az emberek válaszát akik igen..
az eszem megáll mikor leszólnak valakit mert miafrancnak van rajta ilyen ocsmány pink fölső, vagy akármi... mi köze hozz? az égvilágon semmi..
Nahát ezaz...most attól, hogy valaki rocker vagy emós, és úgy érzi jól magát....Én sem értettem, hogy minek pofázik (elnézést) bele az, akinek ehhez abszolúte semmi köze...
Aki nekem beszólt, később annak direkt én szóltam be (sajnos közeli ismerős), de persze ő egyből rávágta, hogy nekem mi közöm van hozzá, foglalkozzak magammal.
Érdekes =/ Az emberek beszólogatnak a másiknak, mert nekik XY idegen külseje nem felel meg, de nekik ne szólogasson be senki, mert akkor ez hirtelen magánüggyé válik? nee.....
Egyáltalán nem mindegy, én például csak szép emberekkel vagyok hajlandó érintkezni magam, még a kezelőorvosom is egy jóképű férfi, a trafikos néni is, akitől a reggeli lapokat veszem, úgy lett kiválasztva, hogy a korához képest nagyon tetszetős külsejű hölgy, a barátaimról nem is szólva, akikkel megszakítom a barátságot, amennyiben elhíznak vagy valami csúfság keletkezik az arcukon.
A külső igenis fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!