Azok a férfiak, akik nem képesek 100%-ban beletalálni a wc be, miért nem pisilnek inkább ülve?
azt meg honnan veszed, hogy a nők szarnak mellé? sokkal több rutinjuk van a gugolós wc-zésben mint a pasiknak
nálunk a koliban a fiúk panaszkodnak, hogy náluk vannak akik rászarnak a deszkára, lány wcben még nem tapasztam ezt.
szegeden az egyik koliban is a férfi wc-t szarták össze a lányt nem.
08:09:
Ez egész egyszerűen nincs így. 3 évig éltem kint Drezda mellett, és a férfiak 80-90%-a ott is állva pisál.
Persze akadnak olyan háztartások ott kint, ahol ezt megkövetelik, több mint itt. Volt egy vicces kép, amit valahol ott láttam kifüggesztve a ülve pisilj felirat alá. Rákerestem, ezaz: [link]
:)
Ezt a Nyugaton minden férfi ülve pisil dumát honnan szedted?!
Lefogadom ez is ilyen nagy általánosítás, hogy Nyugaton (hallelujja, Isteni nagy nyugat) minden szép és jó, a mocskos keleten minden rossz...
Egy cégnél vagyok középvezető, sokat utazok külföldre, egy pl. holland férfi sem fog leülni, ha a fejed tetejére állsz sem.
Amiben tényleg jobb a nyugat az az, hogy ott a Nők ráülnek a vécére-persze nem a nyilvánosra, de ha relatíve kevesen (max 10-20 fő) dolgoznak együtt, egy helyen, akkor "bíznak" annyira egymásban, hogy egyikük sem guggol két-három centivel az ülőke fölé, hogy körbepisilje.
Amúgy meg mit Balkánozol, Horvátország is a Balkán-félszigeten van, mégis Zágrábban volt szerencsém az egyik (ha nem a) legkulturáltabb nyilvános Női vécéhez!
nem csak olyan helyen hugyoznak mellé, ahol a falon van valami amit szeretnek eltalálni, sima wc-kben ahol férfiak is járnak kb mindig le van hugyozva, az albérletembe is levolt , felhajtották az ülőkét, ami nem is zavart, de mellé hugyoztak, a wc peremére a wc mögé a földre.
miért erőltetik, ha egyszer nem megy?
ilyen nemiidentitás komplexus vagy megszokás vagy mi miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!