Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nehezebb időszakon vagyunk...

Nehezebb időszakon vagyunk túl amikor nagyon ügyesen kezeltem a pénzt, most, hogy először volt több pénz nálam sajnos felesleges dolgokra költöttem, haragszom is magamra, voltatok már így ti is?

Figyelt kérdés

A családi kasszát évek óta én kezelem,mert nagyon jól terveztem idáig ,sosem volt problémánk a szolgáltatókkal,vagy a hitelünk törlesztésével (jövő év elején lejár és felszabadul 65.000 ft havonta ) ,a férjem munkanélküli volt fél évig nagyon nehéz volt beosztanom így a pénzt,pedig én is teljes munkaidőben dolgozom,pár hónapja külföldön dolgozik,mert egyszerűen nem mutatkozott más megoldás a helyzetünkre.

Annak ellenére,hogy az anyagi biztonságunk miatt a spórolás,félretevés lenne a reális amint először volt nálam több pénz amit félretehettem volna én pár nap alatt elköltöttem egy vagyont ,legalábbis nekünk pár hónapja még annak számított volna , mindenféle nélkülözhető luxusdolgokra költöttem-gyerekeknek ruhákat ,téli lábbeliket vettem pedig vannak bőven ruháik ,de én most nagyon extrákat vettem nekik

:-/ ,vettem magamnak is ruhákat ,igaz rám is fért,mert magamnak 1000 éve nem vettem semmit .

Feltöltöttem több hónapra az itthoni készeleteket attól tartván ,hogy ha ismét véletlenül megismétlődne az anyagilag szükös időszak legyen mindenünk (mosópor,öblítő,fagyasztót teletettem,tisztálkodási szereket is bőven vettem ).

Félek magamtól,hogy idáig én voltam az egyedüli józanul gondolkozó ,pénzbeosztó a családban és most már magamra sem tudok számítani ,mert összevásároltam mindenfélét pár nap alatt ami miatt nagyon lelkiismeretfurdalásom van most,nagyon mérges vagyok magamra.

Mit tanácsoltok nekem,hogy ne szórjam a pénzt ész nélkül,hogyan maradhatok józan mint amilyen eddig is voltam ?

2012. dec. 8. 11:17
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

"Én meg nem adnám el a házat,hanem kiadnám.Persze attól is függ,hol van és milyen állapotú.Most,a legnagyobb badarság lenne eladni,mert nagyon lenn vannak az ingatlanárak.Amúgy meg később jó lesz a gyerekeknek,addig meg hozza a pénzt"

Voltunk olyan hülyék,hogy kiadtuk albérlőknek akik hónapok óta nem fizetnek,sem albérletet,sem számlákat és nem hajlandóak elmenni sem :-/ .

Mielőtt beköltöztek fel lett újjítva a ház és szépen berendezve.

2012. dec. 8. 19:44
 22/22 anonim ***** válasza:
Akkor ki kell rakni őket,és kiadni másnak.Kauciót kértetek?Pont ilyenekre szokták kérni 2-3 hónapot előre amikor kiadják.És lefektetni írásban.
2012. dec. 8. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!