Munkanélküli vagyok hosszabb ideje. Hívtak állás miatt, de arra sincs 1500 Ft-om, hogy elmenjek. Mit tegyek? Segélyt, munkanélkülit nem kapok már, család, ismerősökre nem lehet számítani. Volt már valaki ilyen helyzetben? Hitelt sem kapok sajnos.
Olyan messze van?
Vonattal stb.-vel kellene menni?
Elvileg, ha képzésre mész, kapsz érte valamennyi pénzt, de ennek azt hiszem a munkaügyi hivatalban lehetne utánaérdeklődni, én is csak így hallottam.
12:44
ha buszjegyre sincs pénze akkor mégis miből tippmixezzen??
Kérdező vagyok. Most olvastam csak hozzászólásokat. Közben eltelt 1 év, sikerült rendezni a helyzetem, munkám is lett.
Sajnos aki nem saját településén tud dolgozni, annak sokba kerülhet a kezdés. Nekem napi 1000 Ft az útiköltség otthonról a városig, további 500 Ft a városon belüli közlekedés, mert gyalog nagyon messze van, 1 órás séta majdnem. Útiköltség térítést előre nem szoktak adni, eddig nekem egy helyen sem, mindig csak utólag, miután leadja az ember a bérletet.
Első hónapban kb 20 000 ft-ba kerül,ha bérletet veszek, amit következő hó elején leadok. Ekkor kapok fizetést,de ebből veszem meg a következő bérletet, majd 2. havi fizunál kapom meg az 1. havi útiköltségem árát.
Nem könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!