Nektek mennyi volt a legtobb penzosszeg, amit elloptatok? Nekem sajnos volt már 20. 000 is.14/L
Figyelt kérdés
nagyon kivancsi vagyook ..koszii elore is. !2012. okt. 19. 07:14
1/13 anonim válasza:
tőlem még egy fillért sem loptak.
2/13 A kérdező kommentje:
az okes,de amit TE loptál el másoktól
2012. okt. 19. 07:27
4/13 anonim válasza:
Te ennyit loptál 14 évesen? Egy tisztességes ember nem lop senkitől! Ha így folytatod, hamar börtönbe kerülhetsz.
5/13 anonim válasza:
20 forintot 7 évesen. Jól leb#sztak utána, és azóta se...
Sokkal egyszerűbb és jobb munkával és befektetéssel pénzt keresni.
6/13 anonim válasza:
Szépen építgeted a jövődet! Bakker!!!
7/13 anonim válasza:
Neked miért alap az, hogy mindenki lop csak az összeg változik? Szép kis családban, szép kis közösségben élsz....
8/13 A kérdező kommentje:
valahogy éreztem h valaki lefikáz ezmiatt...a családom rendes legyszives ne szidd...ök errol nem tudnak semmit sem..anyáéktol enjs kapnék eleg nagy buntetest ha megtudná,de nem tudja meg...ja es nem vagyunj cigányok nyugij :))
2012. okt. 19. 15:54
9/13 A kérdező kommentje:
nyugi*
2012. okt. 19. 15:54
10/13 anonim válasza:
"valahogy éreztem h valaki lefikáz ezmiatt...2
Még szép, mit gondoltál, hogy majd itt egymásra licitálnak az emberek?
Nem ártana inkább elgondolkodnod azon, ahogy élsz. Gratulálok a kedves szüleidnek, szép nevelést kaphattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!