Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nektek mennyi volt a legtobb...

Nektek mennyi volt a legtobb penzosszeg, amit elloptatok? Nekem sajnos volt már 20. 000 is.14/L

Figyelt kérdés
nagyon kivancsi vagyook ..koszii elore is. !

2012. okt. 19. 07:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Pénz anyuméktól néhány huszas, amikor kicsi voltam.

Egyéb - melóhelyről szoktam néha hozni gemkapcsot, kötszert, műanyag lefűzőt, de ez se vmi drága dolog. Meg néhány reklámtollat, de az végül is arra való, hogy írjak vele. Ha melóban hagyom, akkor elviszi más.

Boltból, mástól nem loptam. Max koliban a szobatársam filteres teájából vagy kólájából amikor nem volt ott, de úgyis mindig meghívogattuk egymást :)

2012. okt. 19. 16:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Meg még egy fontos dolog: egyetemről wc papírt loptam :D

gagyi minőség, egy guriga 30 Ft kb?

2012. okt. 19. 16:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdező: nem az lesz a legnagyobb bajod, ha így folytatod, hogy anyádéktól mit kapsz, ha kiderül.

Hanem hogy korán kezded majd a szexet.

14 éves vagy, szóval már büntethető, börtönbe kerülsz, ott meg majd jól elkap a smasszer vagy a szobatársad, tetszik majd, vagy sem. Izgi jövőkép :>

2012. okt. 20. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!