Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Meztelenül, pizsamában, vagy...

Meztelenül, pizsamában, vagy alsóneműben alszotok?

Figyelt kérdés

Eddig boxerben aludtam, de pl most ebben a nagy melegben egy éjszaka alatt csurom izzadtság lesz a boxer, és nem bírom.

Azt tanácsolták aludjak pucéran, egyik haverom egyenesen gáznak tartotta ha valaki ruhában alszik.

Tegnap kipróbáltam, és nem is volt rossz, de sokat ágaskodott a bré, és többször meg is ébredtem. Aztán visszaaludtam, csak ez nem volt eddig jellemző, hogy felébredek pár óránként.

Nálatok ez hogy van?

Férfiak és nők véleményére is kíváncsi vagyok

21 ffi

2009. aug. 5. 19:32
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:

Anyám pizsamájában:)

12/L

2009. aug. 13. 20:02
 32/43 anonim ***** válasza:

Egyértelműen mezztelenül.

Nem látom semmi értelmét annak, hogy éjszakára bármit is felvegyek, ráadásul ha hozzá akarok bújni a feleségemhez akkor csak a ruhához bújhatnék, ami nem igazán kívánatos.

2009. aug. 15. 09:51
 33/43 anonim ***** válasza:

Ha meleg az idő, akkor hálóingben. Vannak szép áttetsző darabjaim a pasim legnagyobb örömére. Télen viszont pizsamát veszek, mert fázok.

19L

2009. nov. 15. 13:43
 34/43 anonim ***** válasza:
Szia. Nálam attól függ, hogy mennyire van melegem vagy mennyire fázom. Nyáron csak egy boxer van rajtam, ha extrém meleg van, akkor az sem. Télen azért veszek fel egy pólót is, néha még zoknit is, ha fázik a lábam. Üdv: Gyuszi
2010. febr. 9. 10:12
 35/43 anonim válasza:

Én mindig meztelenül alszom, kivéve ha nagyon hideg van, vagy meg vagyok fázva.

Nagyon jó érzés, hogy nincs rajtam semmi, szellőzik a testem, meg alapból is király érzés minnél kevesebb ruhában lenni, meg sokszor, főleg sulis napokon van úgy, hogy megyek aludni és eléggé ágaskodik a farkam, de már túl álmos vagyok, hogy könnyítsek rajta, akkor is kellemesebb, hogy kedvére meredezhet a takaróba, nincs bezárva a gatyába. :D

Amúgy amit a kérdező mondott, hogy pucér alvásnál jobban felizgulsz az nálam is igaz. Egyszer azt álmodtam egy ilyen alvásnál, hogy hátra voltam dőlve a kanapén és egy csaj masszírozta a fütykösömet, de hirtelen megébredtem, és annyira feszült a farkam, hogy csak na. De szerencsére hétvége volt, és karnyújtásnyira volt a zsepis zacskó, úgyhogy benyúltam a takaró alá és jól megfejtem magam. XD

19/F

2010. febr. 19. 21:53
 36/43 anonim ***** válasza:
Mindig meztelenül alszok, nyáron meg be sem takarózok, mindig nagyon meleg van.
2010. febr. 27. 18:05
 37/43 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

17/F

2010. febr. 27. 18:06
 38/43 anonim ***** válasza:
hA PUCÉRAn alszok háromszor masztiok vagy szexelek:)
2010. márc. 26. 18:04
 39/43 anonim ***** válasza:

Ez teljesen változó.Valamikor fázós vagyok,olyankor melegítőben és vastag zokniban alszom.Mikor melegem van,akkor vékony szaténpizsamában, vagy meztelenül. :)

L/24

2010. ápr. 30. 09:19
 40/43 anonim ***** válasza:

Télen magamra veszek egy pólót, de amúgy meztelenül alszom.

20/F

2010. jún. 21. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!