Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Elítélendő, ha egy felnőtt nő...

Elítélendő, ha egy felnőtt nő meztelenül mászkál a 13-15 éves gyerekei előtt?

Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 22:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha nem is elitélendő de furcsa :D és ha teljesen mesztelenül mászkálsz, a gyereked helyében eléggé mosolyognék magamban mivel ez nem épp egy átlagos helyzet és elég bárgyú :D
2009. jún. 21. 22:19
 2/26 anonim ***** válasza:
94%

Hát ez függ pár dologtól. Pld. hogy a gyerekek fiúk, vagy lányok-e? Lányok előtt teljesen más. Fiúk előtt, - én legalábbis úgy gondolom - ha az anya kint felejti a pizsamáját a fürdőből, és kimegy érte pucéran, (és a gyerekek ezt szokták meg kiskoruk óta) akkor nem hinném hogy gond.

De ha így járkál otthon direkt, előttük, akkor szerintem gond.

2009. jún. 21. 22:27
 3/26 A kérdező kommentje:

Nem direkt..csak pár másodperc alatt átszalad a lakáson.De öcsém 13 éves, és nagyon nem foglalkozik vele. Csak ül a számítógép előtt, szerintem észre se veszi. Én meg lány vagyok.

Csak azért kérdezem, mert egyszer itt volt a nagymamám, és véletlenül meglátta. Nagyon felháborodott, és veszekedett,ráadásul jó hangosan.

És azért kérdeztem, hogy ez ilyen nagy baj lenne? :O

2009. jún. 21. 22:34
 4/26 anonim ***** válasza:
99%
Áhh hát akkor nem olyan nagy gond :D csak tudod hogy az idősebb emberek egy kicsit földhözragadtabbak és nem szeretik az ilyen dolgokat
2009. jún. 21. 22:35
 5/26 anonim ***** válasza:
92%
Áááh, akkor nem gond. :) Nagymama kicsit még a régi idők szerint nevelkedett biztos :)
2009. jún. 21. 22:36
 6/26 anonim ***** válasza:
97%
Nem, végre nem misztifikálja egy szülő a testet, hanem természetesnek veszi.
2009. jún. 21. 23:04
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond szerintem, de fontos, hogy az ember legyen tisztában néhány dologgal: egyetlen gyermekem előtt sem dugdosom el magam, de kirakati bábu sem vagyok. Ha éppen fürdöm és a fiam bejön a fürdőbe valamiért, nem csinálok belőle ügyet, de odafigyelek, hogy a kiskamasz ne rajtam tanulja az anatómiát. Ugyanígy a férjem se mászkál szándékosan meztelenül a kislányom előtt, de nem esik kétségbe, ha véletlenül úgy jön ki a lépés és a kislány meglátja az apját. Minél nagyobb ügyet csinálunk a dologból, annál jobban felhívjuk a figyelmet arra, hogy itt valami olyan történt, ami nem szokványos.
2009. jún. 22. 00:01
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Volt már a kérdés - pont ilyen - és jó válaszok születtek.

Amúgy NEM elítélendő, ha a gyerekek picike korától ez megy. Ez lenne amúgy a természetes - ahogy természeti népeknél így is van.

Ha nem, akkor viszont nem jó hirtelen elkezdeni.

2009. jún. 22. 00:21
 9/26 anonim ***** válasza:
84%
én mai napig nem szeretem ha előttem vetkőznek meg ilyesmi.18/L
2009. jún. 22. 00:55
 10/26 anonim ***** válasza:
94%
Mi 3 fiu vagyunk. Anyánk lazán mászkál meztelenül. Minket nem zavar. Ez a természetes nálunk.
2009. jún. 22. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!