Elítélendő, ha egy felnőtt nő meztelenül mászkál a 13-15 éves gyerekei előtt?
Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 22:14
11/26 anonim válasza:
nálunk mindkét szülő ilyen h egyszer kétszer kint felejti a törülközőt vagy pizsit. Kiskoromban se lepődtem meg soha ha mondjuk megláttam h apu jön ki a fürdőszobából meztelenül...:) Tök természetes az egész. Mondjuk fordítva már nem csinálnám:S :D:D
12/26 anonim válasza:
A természeti népeknél - ez a természetes. Mi civilizációban élünk és az a természetes, ha felöltözünk életünk csaknem minden tevékenységéhez. Az a sokkal kevesebb, amihez levetkőzünk. És ezeket a tevékenységeket már több ezer év óta nem nyilvánosság előtt végezzük. Az utóbbi 40 év hozta meg a meztelenség lazább értelmezését, lásd 1960-as évek nyugati kommúnái stb. Ha egy családban azt vezették be, hogy a szülők és gyerekek pucéron járkálnak egymás előtt, akkor ez nem probléma, bár szerintem semmiképpen sem helyes ezt a gyakorlatot parttalanul alkalmazni. Azt gondolom, hogy a családon belül is meg lehet oldani, hogy fiú az anyját, leány az apját ne tekintse közvetlen biológiai példatárnak. Azt gondolom, hogy ha fürödni megy anyuka, fel tudna készülni, hogy vigye magával a fehérneműjét, de legalább egy köntöst. És apuka is magára tudna tekerni egy törülközőt, hogy ne kelljen a gyerekek előtt pucérkodni.
13/26 anonim válasza:
Szerintem a 00:01-esnek val teljesen igaza, ez a normális viselkedés
14/26 anonim válasza:
anyukám szokott meztelenül mászkálni, ugyanigy, csak "átszalad a lakáson" mert pl a nappaliban felejtette a köntösét. Engem igazából zavar, mert belátnak...:S A másik meg, ha én libbenek át véletlenül a lakáson meztelenül, akkor rögtön kapom a lecseszést, hogy belátnak, egyébként is mit gondol az öcsém...Bezzeg anyám:S
15/26 anonim válasza:
Nálunk is van ebből vita.Férjem 40 és van az első házasságából egy 17 éves lánya.rosszul vagyok amikor akár a férjem vagy akár a lány meztelenül rohangál a lakásba.Legyen már meg mindenkinek a saját intimitása.nem hiszem el,hogy erre nem lehet odafigyelni.
16/26 anonim válasza:
Az én anyám is pucérkodott, ugyan fintorogtunk a húgommal, de szerintem nem olyan rossz dolog. Legalább nagy korában nem lepődik meg, ha elé kerül egy pucér kortárs, szóval látni kell hogy néz ki a felnőtt test, elvileg ez így a normál
18/26 anonim válasza:
szerintem nem gáz,megszokják. barátom 19 éves és kis kora óta meztelenül flangál néha előtte meg előttem is az anyja ha siet és öltözködik. Barátom megszokta, néha poénosan oltogatja h nem tud majd aludni meg ienek. Engem sem zavar mert ez egyfajta bizalom, szóval az jó hogy természetesnek veszi hogy ott vagyok.Apukám is kiskoromtól kezdve a mai napig pucéran flanál fürdés után kb 5p-ig.(néha én is anyuék előtt:D) Ezek "jó" dolgok abból a szempontból hogy nincs szégyellősség,teljes nyitottság van, és anyuék a legjobb barátaim is. Nincs titkom sem előttük.Remélem nálatok is így alakul,testeteket sem titkoljátok, és más titkotok sem lesz. szerintem valamilyen szinten köze van 1máshoz enenk a 2 nyitottságnak :)
19/26 anonim válasza:
A "természeti népek" nem csak Afrikában voltak - pl. a görögöknél és talán a rómaiaknál is természetes volt (alkalomfüggő ugyan)...
20/26 anonim válasza:
Egy fórumon azt olvasom, hogy rokonoknak teljesen természetes egymás előtt vetkőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!