Elítélendő, ha egy felnőtt nő meztelenül mászkál a 13-15 éves gyerekei előtt?
Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 22:14
21/26 anonim válasza:
Nálunk sem volt sosem gond, hogy anyu pl. kijött a fürdőből meztelen és lent öltözött át. A nagymama meg kérdezte egyszer tőlünk, hogy ugye anyu fürdőruhában fürdik...nem tudom, hogy mi szükség van ilyenre. Mindenkinek van teste. Mit kell ezen elrejteni? Ezért vannak pl. olyan hülye emberek, akik nagy ügyet csinálnak abból, ha egy anyának szoptatnia kell a gyerekét...tapasztaltam, hogy milyen megvetőek tudnak lenni.
22/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Ha ez otthon van és a gyerekek tudják, hogy ez az utcán nem történhet meg, akkor természetes. Ja és persze ha a gyerekek a sajátjai.
Mi sem szoktunk otthon ebből ügyet csinálni.
23/26 anonim válasza:
Serintem nem elítélendő. Nálunk senkit nem zavar, ha látjuk egymást meztelenül(anyám 38, nővérem 17 éves).
24/26 anonim válasza:
Mi két fiú vagyunk anyánk simán mászkál előttünk meztelenül. Akkor sincs baj ha ő lát minket, ez természetes nálunk.
16/f
25/26 anonim válasza:
Nem az. Anyám szokott itthon meztelen lenni, nem zavar senkit.
16/F
26/26 anonim válasza:
nálunk nem mászkál senki pucéran a 13 és 19 éves lányok előtt. eddigsem soha, meg ezután se fogunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!