Szeretek meztelenül lenni. Mennyire kóros, és mennyire elitélendő ez?
Ne viccelj, éppen most látom a neten, hogy nem is egy nudista klub is van, na meg nem is egy nudista strand szerte az országban. Semennyire s ekáros, ha neked tetszik, akkor tetszik.
Mi is is gyakran megyüünk haverokkal oylan helyekre ami ugyan nem nudistrand de senki sincs aztán nanááá hogy ruha nélkül fürdünk egész nap, sztem király :-D
Hát aztán hogy ki hogyan ítéli meg az más kérdés, van akinek tök természetes, észre se veszi, van akinek nem tetszik, ennyi.
De ha neked tetszik, akkor csak hajrá ....
Igen ám, de én már 54 éves vagyok és csak 30 éves koromban kezdtem el "nudizni".
Igaz, hogy tavaly csak egyszer néztem ki a Lupára- a Békásmegyer felőli részre - de nem nagyon láttam "meztelenkedőket". Persze abban sem kételkedem, hogy igazat mondtatok.
ebben semmi elítélendő nincs szerintem. amíg nem zavar az ember másokat, nyugodtan hódolhat kedvteléseinek.
különben épp a napokban voltam az omszki-tónál, és voltak ott nudisták szép számmal :) szóval még használják azt a helyet.
Az , hogy szeretsz nudista strandra járni OK.
Az , hogy pizsama nélkül alszol, az is OK.
Az viszont, hogy otthon, napközben is állandóan ruha nélkül vagy- finoman szólva is- nem szokványos.
Te már a kóros szót is használod.
Én ugyan ezt nem írtam, mert ehhez több infó kellene.
Eddigi praxisomban viszont, több olyan-psychiátriai- kázussal találkoztam, akik, elmondásuk szerint "így kezdték".
Mindezek miatt javaslom, hogy szokjál le erről. H a ez s i k e r ü l= nincs/nem lesz gond.
Te is azt írod:" Ha úgy döntenék, fel is tudnék hagyni ezzel,.."
Ha csak otthon meztelenkedsz, akkor semmi kivetnivaló nincs benne.
Ha azonban mindez nyilvános magamutogatással is párosul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!