Elitélendő egy kreolos (barna) bőrü ember, s egyből elítélik és próbálják kerülni akkor is ha nem ismerik? és ha ismerős akkor is "undorodnak"? Miért?
Nem elítélendő.
Mert a többi gyökér azt hiszi h cigány.
10.23
Vegyél vissza magadból, mert tudtommal mindenki azt találja jónak amit akar
És ha téged kerülnek akk fogadd el, Nekem csak fehér barátaim vannak "fiúk" viszont lányok között is sok a fehér bőrű de van 1-2 kreol viszont ők tényleg egzotikusak és nem tipikus cigány félék
Én speciel azért ódzkodom a kreol bőrűektől mert vhogy nem ide illők, és nem is ebbe születtem. Nemfog változni a megítélésem és ez ígyvan rendjén, Bocsi.
ha csak kreolbőrű vagy de nem cigány, mint pl a mediterrán éghajlaton élők, akkor inkább kimondottan egzotikus lehetsz, biztos nem ezért kerülnek téged, és sosem kerültem senkit, akinek kreol bőre van, sőt mindig is az olyan pasik jöttek be, és nagy általánosságban más emberek is szexinek tartják a kreol bőrt...szerinted miért járnak szoliba?
szerintem nem a bőröd miatt ítélnek el, ez nagy baromság...gondolkodj el rajta, mi miatt lehet...talán olyan a viselkedésed, vagy az öltözködésed, esetleg a higiéniád nem megfelelő? a mai világban könnyű mindent a bőrszínre meg a rasszizmusra fogni, mi?
a városban, ahová egyetemre járok, nagyon sok néger van, olyan igazi feketék, és vígan járnak kelnek az egyetemen és a villamoson is, még senkit nem láttam elhúzódni tőlük, mindenki ugyanúgy viselkedik velük, mint bárki mással...
a kreolbőrű, az egy külső tulajdonság...nyáron pl az emberek 80%-a kreolbőrű lesz, mert lebarnul a napon, vagy a legtöbb mediterrán éghajlaton született ember is kreolbőrű...ez általában szép aranybarna bőrszínt jelent
a cigány az egy népcsoport, annyi közük van a kreol bőrhöz, hogy az ő bőrszínük is sötét, de kicsit más, mint az átlag kreolbőrűeké, inkább sötétbarna, mint aranybarna
de elég hülyén tetted fel a kérdésed, így, hogy azt sem tudod, mi a különbség aközött, hogy valaki cigány vagy valaki kreolbőrű, nem értem, pontosan mit akarsz tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!