Ha a multinacionális áruházakban lop az ember, az is elítélendő?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 19:50
1/11 anonim válasza:
a lopás az lopás, tök mindegy hogy honnan , mindenképp elítélendő.
3/11 anonim válasza:
erkölcsileg az kellene, hogy legyen, de úgy látszik belefér, mert nagyon sokan csinálják.
4/11 anonim válasza:
Én valamennyire elítélem azokat, akik a teszkóban kinyitogatják cukorkákat, chipszeket, eszegetnek belőle aztán otthagyják, megisznak egy kólát aztán leteszik az üres flakont egy másik polcra... nem szép dolog. DE ha erre kívánsz utalni, tényleg nem tartom annyira elítélendőnek, mint ha valaki a piacon ellop egy almát egy ott árusító nénitől.
5/11 anonim válasza:
én olyan szinten elítélem a lopást, hogynekem az is lopás, ha valaki egy szem rágót emel el a sarki közértben... szóval igen, az is bűn és az is lopás
6/11 anonim válasza:
Én nagy boltokból, pl teszkó mindig csórok valamit. Én csóró vagyok, akik meg az ilyen cégek mögött állnak nem tudnak mit csinálni a sok milliójukkal. Nem fognak belehalni, hogy kiveszem az újságból a cd-mellékletet, vagy felbontok egy zacskó chipset.
7/11 anonim válasza:
Egyszer egy nagykerbe ezt olvastam egy papíron: "A lopás annak a ténynek a beismerése, hogy nem vagy képes tiszességesen boldogulni"
8/11 anonim válasza:
szerintem elítélendő, az egy más kérdés, hogy a multik bűne sokkal nagyobb (kb. felszámolják a helyi kereskedelmet).
9/11 anonim válasza:
Na a CD melléklet kiemelése a legnagyobb szemétség! Arra nem gondolsz, aki pont a CD melléklet miatt veszi meg az újságot? És csak otthon veszi észre, hogy nincs benne? Én már számtalanszor jártam úgy, hogy volt valami magazin, amihez ajándék járt, de már mindegyikből kicsórták. Ez egy hatalmas parasztság. És én se vagyok éppen tele pénzzel, de nem lopok!
10/11 anonim válasza:
10-26 14:48
Én ezt eddig is tudtam -... Akkor mostmár lophatok végre ??? D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!