Meztelenül, pizsamában, vagy alsóneműben alszotok?
Eddig boxerben aludtam, de pl most ebben a nagy melegben egy éjszaka alatt csurom izzadtság lesz a boxer, és nem bírom.
Azt tanácsolták aludjak pucéran, egyik haverom egyenesen gáznak tartotta ha valaki ruhában alszik.
Tegnap kipróbáltam, és nem is volt rossz, de sokat ágaskodott a bré, és többször meg is ébredtem. Aztán visszaaludtam, csak ez nem volt eddig jellemző, hogy felébredek pár óránként.
Nálatok ez hogy van?
Férfiak és nők véleményére is kíváncsi vagyok
21 ffi
nyáron leginkább semmiben. Eleinte nekem is gond volt a reggeli kangörcs (nameg amikor még volt asszony, neki még inkább kellemetlen volt, pláne, ha "kanál-pózban" aludtunk), de megszoktam, és oldalra fekve nem gáz.
18F
Én meztelenül vagy vmi szexi, csipkés baby dollban.
18/L
pizsibe alszom, a parom csak boxerbe.
32/L a parom 30/F
Melegben vagy csak bugyiban, vagy meztelenül, hidegebb időben póló meg bugyi vagy csak póló. Néha hálóing. Néha póló pizsigatyával bugyi nélkül.
Az alsónemű elhagyása alváskor egészséges, mert az a rész máskor nem tud szellőzni teljesen.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!