Meztelenül, pizsamában, vagy alsóneműben alszotok?
Eddig boxerben aludtam, de pl most ebben a nagy melegben egy éjszaka alatt csurom izzadtság lesz a boxer, és nem bírom.
Azt tanácsolták aludjak pucéran, egyik haverom egyenesen gáznak tartotta ha valaki ruhában alszik.
Tegnap kipróbáltam, és nem is volt rossz, de sokat ágaskodott a bré, és többször meg is ébredtem. Aztán visszaaludtam, csak ez nem volt eddig jellemző, hogy felébredek pár óránként.
Nálatok ez hogy van?
Férfiak és nők véleményére is kíváncsi vagyok
21 ffi
Szerintem ha valaki ezért tart gáznak, hogy ruhában alszol, akkor az a gáz. XD Nem mindegy neki, hogy te miben alszol? Ahogy jól esik!
Egyébként én pizsiben, mert fázós vagyok. 20/L
nem tart ettől gáznak, mondjuk úgy hogy furcsállta.
Szóbajött a dolog egy ismerős csajjal, és furcsálta hogy miért alszom ruhában ha így megizzadok. És meséltem a beszélgetést egy havernek, és ő meg meglepődött rajta hogy nem pucéran alszom. Ezért kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ha beteg vagyok, akkor pizsamában vagy hálóingben, ha társasággal vagyok valahol több napra, akkor póló-rövidnadrág (vagy hűvös idő esetén melegítő), itthon egy fehérneműben.
24 éves nő vagyok
boxer+póló, mióta egyedül lakom, néha csak boxer
19f
én télen -nyáron meztelenül alszom a párommal együtt, vagyis eddig így volt, most már hogy nagyobbak a gyerekek (4 és 3) ritkul, de még így is több a meztelen alvás.
Már így szoktuk meg mind =)
sőt a gyerekek is meztelen szeretnek aludni, ha ruhát adok rájuk, akkor felkelnek éjjel.
22/L.
én igy nyáron bugyi-top hidegebb idő esetén pedig a topt lecserélem egy pólóra. barátom pedig melegben 1 boxer télen póló-boxer. szerintem egyáltalán nem ciki ha vki ruhában alszik akár fiú akár lány. ha vkinek ez a kényelmes akkor mért ne? :)
17 L
zsír.
Köszi. Akkor nincs velem gond, úgy érzem.:)
Akkor jó éjszakát mindenkinek abban amiben lenni szeret:)
nem bírok pizsamában aludni. télen boxer+póló, nyáron boxer.
18/F
Én egyáltalán nem szeretek meztelenül aludni. Általában nyáron valami póló (régebbről megmaradt zenekaros pólók pl.) és bugyi, vagy valami vékony hálóing. Télen meg pizsama (tök jópofa pizsijeim vannak).
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!