Miért kell mások dolgába beleszólni?
Kérdés a kérdezőhöz: lány vagy?
Hát, tényleg elég közönyösnek tűnt, amit írtál, pedig én is nagyvárosi vagyok. És szerintem is marha rossz példát hoztál az öreg nénivel, meg kisbabával... A kisbabákkal mindenki gügyög (ami amúgy valóban marha idegesítő, a babának is, szegény öreg néni meg egész nap nem beszél senkivel, ennyi öröme hagy legyen már. Rádásul ez, amit írtál dícséret volt és nem beleszólás mások életébe.
Amúgy az is tényleg marha idegesítő, amikor valaki tényleg meg akarja mondani, hogy hogyan és mit csináljak. Én megfigyelésem szerint ezt leginkább azok az emberek szokták elkövetni, akik nem lelik más örömüket sivár, unalmas és el**ett életükben, így azon élik (élnék) ki magukat, hogy mások dolgaiba beleszóljanak.
Meg persze egyes emberek tökéletesnek hiszik magukt, pedig korántsem azok...
Ismerkedtem már utcán és szerintem ebben nincs semmi gáz (bizonyos határok közt persze). Persze idgenekben nem szabad megbízni, dehát könyörgöm emberek vagyunk, épp azért, mert beszédre tudjuk használni a szájunkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!