Megengedjem nekik?

Figyelt kérdés

A két kérdésem lenne:

1. A nagyobbik lányom a 18. szülinapjára orrpirszinget szeretne. Ti engednétek neki?

2. A kisebbik lányom a ballagására szeretné élete első magas sarkúját. Akkor 15 éves lenne. Engednétek neki? Ha igen, hány centiset?

Nem szeretnék megrögzött, ódivatú anya lenni, viszont k*rvát sem akarok nevelni belőlük... :D

2012. szept. 9. 14:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

1: ja

2: ja

Bővebben: 1-es: Igen, elég nagy már ehhez :)

2-es: Nem túl nagyot és kihívót.

2012. szept. 9. 15:41
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
elég szomorú felnőtt anyuka létedre, nem tudsz magadtól eldönteni egy kérdést. tudod a nevelést már csecsemőkorban kell elkezdeni, és nem most, mert akkor lát egy irány vonalat. és k*rvák pont az ilyen anyák miatt lesznek...
2012. szept. 9. 15:45
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, tudom. És mindkettő tiszetlettudó, jó tanuló lány. Csak azért kérdeztem, mert a pirszing nem túl szimpi nekem és a lányom most végzős, tehát még én etetem. Nem tiltani akartam, mivel már felnőtt. Csak hogy a felnőttek többsége mit gondol róla. A kislányomnak is engedni akartam, csak ilyen korban nem voltam benne biztos, mekkorát engedhetek meg neki.
2012. szept. 9. 16:50
 14/17 anonim ***** válasza:

kérlek halgass rám hasonló szakmában dolgozok Nos:

1. Én mé az orrpirszinget kicsit korainak tartom aztmondanám neki a tehellyedben hogy várjunk még legalább 2 évet mire teljesen kész felnőtt lesz és már magának dönti el!

2. Azt viszont megengedném! (És te is tedd azt én a tehelyedbe ezt tenném!) Azt hogy milyet egyszerűen bevinném egy JÓ üzletláncba és aztmondanám neki: Na válasszál de csak 14 000ft-ig (tehát attól ne legyen több az ára)

2012. szept. 9. 17:07
 15/17 anonim válasza:

1. engedném neki, 18 évesen bárhol megcsináltathatja, felesleges tiltani :) (a karika nekem sem tetszik)

2. persze, de csak ha szolid és nem túl magas. :) na meg tudjon benne járni :) ilyesmikre gondolok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 9. 17:08
 16/17 anonim ***** válasza:
66%

Én már piercinggel mentem középiskolába, és menet közben is lett néhány... nem lettem se k**rva, se rossz tanuló, se rossz magatartású ettől.

Egyedül a túlságosan konzervatív tanárokkal gyűlt meg a bajom, de értékelték, hogy jó tanuló voltam, nem voltam olyan elzüllött, mint ahogy az ábrázatom mutatta. XD

Azóta már ki is vettem a legtöbbet a munkahelyem miatt. Majd újra szúratom őket, ha toleránsabb helyen dolgozom. Pl. tőlünk nyugatabbra tök természetes látvány a testékszer, eladókon is, csak nálunk van ekkora megrökönyödés, hogy "úristen! karika van a pénztáros orrában!" :D

Én személy szerint megmondanám a lánygyereknek, hogy lehet orrpiercingje, de dolgozzon meg érte.

Nekem is meg kellett keresnek a rávalót. Kukoricát címereztem a pénzért. Ha tudod milyen munkáról beszélek, el tudod gondolni, hogy kétszer meggondoltam, legyen-e újabb testékszerem. :D

Aztán leleményes voltam és találtam jobb munkát. :)

Magassarkú ügyben azt javaslom, mint az előttem válaszolók többsége: arany középút! Ne túl magasat, ízléseset, tudjon benne menni, kényelmes legyen és ne r*bancos. Amúgy miért is ne kaphatna? nem gondolnám hogy minden nap abban megy majd iskolában, ha meg csak időnként hordja, nem károsodik a lába.

25/N

2012. szept. 10. 19:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Orrpiercing mehet simán, az nagyon hamar benő ha nem teszi be 1-2 napig, szóval semmi maradandó dolgot nem okoz. Csak hívd fel a figyelmét, hogy megbízható, tiszta szalonba menjen lövetni. A magassarkút is megengedném, de elmennék vele vásárolni, hisz mivel nincs gyakorlata, nem tudhatja, melyik az, ami nem csak szép,hanem jól is tartja a lábát. Meg természetesen először csak egy alacsonyabbat, amiben megtanulja egyáltalán, hogy mi az a magas sarok. Ebből akár egy jókis anya-lánya nap is kerekedhet:)
2012. szept. 20. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!