Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 12 éves lányom ma azt mondta, hogy össze akar jönni egy 15 éves sráccal. Megengedjem nekik?
Annak a kölyöknek a szeme sem áll jól, és rossz is a híre a környéken. Félek, hogy megrontaná (a szó minden értelmében) az én Fanni lányomat.
46/F
Én is így gondoltam. Ha az a punk hozzáér a lányomhoz, felkenem a falra. (Mármint nem a lányomat, hanem őt)
Csak kíváncsi voltam, hogy én reagálom-e túl.
Szerintem is valami kompromisszum kellene. Egy ideig nem árt, ha valaki rajtuk tartaná a szemét. Lehet, hogy kiderül, hogy nem is olyan gáz a srác, ha a lánnyal rendes lesz, nem lesz semmi gond. Egy esélyt szerintem megérdemelnek. De azért a lánnyal mindenképpen beszélni kellene, hogy ne menjen bele mindenbe, még ha a fiú nagyon akarja is, nem árt, ha fel van készítve.
Ezeket úgy írtam, hogy én magam sem régen voltam ennyi idős, tudom, még pontosan emlékszem, hogy milyenek az ennyi idős fiatalok. Én 16 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!