Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 12 éves lányom ma azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 12 éves lányom ma azt mondta, hogy össze akar jönni egy 15 éves sráccal. Megengedjem nekik?

Figyelt kérdés

Annak a kölyöknek a szeme sem áll jól, és rossz is a híre a környéken. Félek, hogy megrontaná (a szó minden értelmében) az én Fanni lányomat.

46/F

2012. jún. 4. 22:00
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Ne!
2012. jún. 4. 22:00
 2/29 anonim ***** válasza:
Csak nálatok találkozhatnak szemed rajta és ennyi
2012. jún. 4. 22:02
 3/29 Marada ***** válasza:
Tiltani nem nagyon lehet szerintem. :/
 4/29 A kérdező kommentje:

Én is így gondoltam. Ha az a punk hozzáér a lányomhoz, felkenem a falra. (Mármint nem a lányomat, hanem őt)

Csak kíváncsi voltam, hogy én reagálom-e túl.

5/29 A kérdező kommentje:
*ez az elsőnek szólt.
2012. jún. 4. 22:03
 6/29 anonim ***** válasza:
mit is akarsz megengedni, megtiltani neki? nem ertem. persze: jojjenek ossze, beszelgessenek, szorakozzanak... nem ez a dolgok termeszetes menete?!
2012. jún. 4. 22:04
 7/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ebben a gyerekben nem bízok. És korai is még, nem?
2012. jún. 4. 22:04
 8/29 anonim ***** válasza:
nehéz ügy.mertha nem engeded,,ha akarja úgyis megoldja.fel lehet készíteni a dolgokra..de ehez tényleg fiatal..ha tudod várasd még kb3évet.hivatkozz a fiú korára..keressen 12.éves fiút..12-16ig rohamléptekben érnek a fiatalok...vagyis 12-babázik...15-meg azt hiszi mindent szabad.
2012. jún. 4. 22:05
 9/29 anonim ***** válasza:

Szerintem is valami kompromisszum kellene. Egy ideig nem árt, ha valaki rajtuk tartaná a szemét. Lehet, hogy kiderül, hogy nem is olyan gáz a srác, ha a lánnyal rendes lesz, nem lesz semmi gond. Egy esélyt szerintem megérdemelnek. De azért a lánnyal mindenképpen beszélni kellene, hogy ne menjen bele mindenbe, még ha a fiú nagyon akarja is, nem árt, ha fel van készítve.

Ezeket úgy írtam, hogy én magam sem régen voltam ennyi idős, tudom, még pontosan emlékszem, hogy milyenek az ennyi idős fiatalok. Én 16 vagyok.

2012. jún. 4. 22:06
 10/29 A kérdező kommentje:
Az enyém már most is azt hiszi...
2012. jún. 4. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!