Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 12 éves lányom ma azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 12 éves lányom ma azt mondta, hogy össze akar jönni egy 15 éves sráccal. Megengedjem nekik?

Figyelt kérdés

Annak a kölyöknek a szeme sem áll jól, és rossz is a híre a környéken. Félek, hogy megrontaná (a szó minden értelmében) az én Fanni lányomat.

46/F

2012. jún. 4. 22:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ha megtiltod, akkor titokban fogja csinálni. Hidd el, lehetetlen, hogy rajta legyen a szemed a nap 24órájában!

Valamilyen középút kellene, de... egy 12éves lány ne fiúzzon már... De itt meg az jön, hogy ha nem engeded, titokban fogja... :)

El kell VELÜK beszélgetni erről.

23/L

2012. jún. 4. 22:21
 22/29 anonim ***** válasza:
figyel csak!!30ffi vagyok nincs gyerekem.de én emlékszem mikor valamit csináltunk..bár akkor még nem ebben gondolkoztunk..pl lejött a gyerek mamája csak!!!!!!megrázott úgy hogy a környékre sem mentem többet..akkor te??sz.tem itt a férfias keménység a megoldás..de ezt nem a lányodra értem..vele utána nagyon éreztesd hogy szereted..több időt tölcsetek együtt,amíg lenyugszik a lelke..
2012. jún. 4. 22:28
 23/29 anonim ***** válasza:
A Fannika még nőjön! :)
2012. jún. 4. 22:30
 24/29 anonim ***** válasza:

Ne engedje meg neki!

Mit akar egy 12 éves lány? Már elnézését kérem, de akkor is. A 15 éves fiú, meg keressen korához illőt. (14-15 éves lányokat)

2012. jún. 4. 22:32
 25/29 anonim ***** válasza:
12 éves könyörgöm! Két nagy pofon kell neki, de megoszthatja a kis punkkal.
2012. jún. 4. 23:06
 26/29 anonim ***** válasza:

ha nem egy köcsög kis terrorista akkor igen, így nem kéne mert egy 15 évesnek már áll a fütyije ám! :D

Mond meg a lányodnak hogy keressen mást mert te ismered ezeket a fajtákat és csak azt akarja xP

2012. jún. 4. 23:23
 27/29 anonim válasza:

Talán korai,talán nem...sajnos manapság minden felgyorsult :) mondom ezt 15 éves fiúként...szerencsére az én környékemen nem sok "rosszfiú" van,de ahogy észrevettem a mai lányok eléggé "buknak" a stílusukra,mert úgymond azthiszik,hogy ettől menők...

Ne engedd/engedje neki,ha tényleg a szeme sem áll jól,akkor simán benne lehet,hogy már cigizik,pár év múlva drog..stb.

Az szintén más dolog,hogy egy 15 éves fiú nem hiszem,hogy épp ésszel összejönne egy 12 éves lánnyal...

15 éves fiú: 8.os,középiskolás

12 éves lány:5-6.os..

2012. jún. 4. 23:55
 28/29 anonim ***** válasza:
Azt tudni kellene, hogy hogyan jött ez szóba nálatok, milyen a viszonyotok.
2012. jún. 5. 01:57
 29/29 anonim ***** válasza:
NA akkor egy ellenvélemény. 12 éves voltam mikor összejöttem a barátommal. Anyáék csak utólag tudták meg. Ő akkor 14 és fél éves volt. 6 évig voltunk együtt. Semmit nem bántam meg, mellesleg volt annyi eszem, hogy azért 3 évig várattam a szexxel. Próbálkozott rendesen de mindig megértette, hogy miért nem akarom és várt rám.
2012. jún. 5. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!