Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 12 éves lányom ma azt mondta, hogy össze akar jönni egy 15 éves sráccal. Megengedjem nekik?
Annak a kölyöknek a szeme sem áll jól, és rossz is a híre a környéken. Félek, hogy megrontaná (a szó minden értelmében) az én Fanni lányomat.
46/F
Ha megtiltod, akkor titokban fogja csinálni. Hidd el, lehetetlen, hogy rajta legyen a szemed a nap 24órájában!
Valamilyen középút kellene, de... egy 12éves lány ne fiúzzon már... De itt meg az jön, hogy ha nem engeded, titokban fogja... :)
El kell VELÜK beszélgetni erről.
23/L
Ne engedje meg neki!
Mit akar egy 12 éves lány? Már elnézését kérem, de akkor is. A 15 éves fiú, meg keressen korához illőt. (14-15 éves lányokat)
ha nem egy köcsög kis terrorista akkor igen, így nem kéne mert egy 15 évesnek már áll a fütyije ám! :D
Mond meg a lányodnak hogy keressen mást mert te ismered ezeket a fajtákat és csak azt akarja xP
Talán korai,talán nem...sajnos manapság minden felgyorsult :) mondom ezt 15 éves fiúként...szerencsére az én környékemen nem sok "rosszfiú" van,de ahogy észrevettem a mai lányok eléggé "buknak" a stílusukra,mert úgymond azthiszik,hogy ettől menők...
Ne engedd/engedje neki,ha tényleg a szeme sem áll jól,akkor simán benne lehet,hogy már cigizik,pár év múlva drog..stb.
Az szintén más dolog,hogy egy 15 éves fiú nem hiszem,hogy épp ésszel összejönne egy 12 éves lánnyal...
15 éves fiú: 8.os,középiskolás
12 éves lány:5-6.os..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!