Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 12 éves lányom ma azt mondta, hogy össze akar jönni egy 15 éves sráccal. Megengedjem nekik?
Figyelt kérdés
Annak a kölyöknek a szeme sem áll jól, és rossz is a híre a környéken. Félek, hogy megrontaná (a szó minden értelmében) az én Fanni lányomat.
46/F
2012. jún. 4. 22:00
11/29 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy elég könnyen befolyásolható, tehát a fiú akármibe bele tudná vinni, akárhogy beszélek vele. És a srác az igenis gát, ez tény.
2012. jún. 4. 22:07
12/29 anonim válasza:
csak nekem fake gyanús a kérdés?
13/29 anonim válasza:
Kamu kérdés.
12 éveseknek semmi értelme "párkapcsolatozni".
Ha 16 évesen már ki akarod házasítani, akkor nyugodtan engedd csak meg neki.
14/29 A kérdező kommentje:
Nem, nem kamu kérdés.
2012. jún. 4. 22:08
15/29 anonim válasza:
A lányod még bízik benned és elmondta őszintén.ha megtiltod neki akkor még jobban fogja csinálni titokban és ezután ha akad más akkor nem fogja elmondani.tehát nem jó ötlet ha tiltod,találkozzanak csak nálatok ,ezt majd ugyis megunja a 15éves punk...12 éves gyerekszerelem jön-megy te meg bizakodj h hamar elmúlik.Azt ne felejtsd hogy a tiltott gyümölcs mindig édesebb!
16/29 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy azért írtam ide (ritkán szoktam), mert meg akartam bizonyosodni, hogy jól, vagy rosszul érzem. De egyre inkább nem vagyok rendben ezzel...
2012. jún. 4. 22:11
17/29 anonim válasza:
pszichológús bevonása dúrva lenne??a fiatal kiforratlan jellemet,egy baráti de komoly beszélgetés egy komoly emberrel.jó útra téríthet!!
18/29 A kérdező kommentje:
Én ezt erős túlzásnak érzem. Ennyire nem brutális a szituáció.
2012. jún. 4. 22:12
19/29 anonim válasza:
hát itt a tuti válasz!!!!46 éves apuka,,aki menő kicsit.az odamegy tökmaghoz.és megmondja neki jó bő körítéssel ha lányomhoz 10m-nél közelebb megy akkor.....végére kamuzd azt hogy nincs munkád és csak őt figyeled!!!és próbálj vele sokszor összefutni...de a kiscsajszit is oszd azért...12évesen irányítható még.itt az idő.most vagy soha.ha nem is köszöni meg soha,,akkor is.
20/29 Mara Acoma válasza:
12 évesen még ne pasizzon már egy lányka könyörgöm.... Tanuljon! Az Én lányom is 12, de eszembe sem jutna ilyet megengedni neki. Nem akarok Én unokát pelenkázni, amíg a gyerekem általánosba jár!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!