Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hona vehetem észre hogy egy pasi mikor akar csókolózni? és az baj hogyha a lány az első randin vissza utasítja legelső csókját?
Észreveszed majd, mikor meg akar majd a pasi csókolni ne izguljál.
Az pedig érdekes kérdés, hogy az első randin legyen-e csók. Én nem ágállok ellene, az első randin már a srác megcsókolt, igaz, már 3 hónapja járunk, de csak ennyi, semmi komolyabb nem történt, pedig 22 évesek vagyunk. Ő megelégszik egy csókkal eddig, így szerintem aki megengedi, azt se nézi le a pasija és ha neked ez túl gyors a pasi is megérti szerinetm.
22L
Én úgy vettem észre hogy előtte sokat "szemezett" a számmal miközben a szemembe nézett :)
Amúgy nem hinném hogy az első randin meg akar csókolni ha igen először egy szájra puszi aztán megfigyeli hogy reagálsz... Szóval nem a nyelvét fogja egyből ledugni a torkodon XD Nyugi! No para. Ha akarod visszautasíthatod de azzal együtt a fiút is visszautasítod.
Szóval utána magyarázkodhatsz ezerrel.
hát, figy , ne utasítsd vissza. akkor minek mész el randizni..
ha soakt nézi a szádat akkor meg akar csókólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!