Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti jó ötletnek tartanátok egy ilyen első randit? Vagy akár fiúk is.
A helyzet a következő:
Van egy lány akivel elég jól ismerjük egymást. Sokat beszélgetünk. Nagyon tetszik nekem és elmondása szerint én is tetszem neki. Ezért szeretném elhívni egy találkozóra.
Arra gondoltam elhívom fagyizni egy cukrászdába , ahova beülünk és mellé még meginnánk valamit.
És még arra gondoltam, hogy mivel imádja a nyulakat viszek neki ajándékba egy kis plüss nyulat.
Szerintetek örülne ennek? És jó ötlet ez a program?
Előre is köszi a segítséget. :)
A cukrászda nagyon jó ötlet!
A nyuszit még korainak tartom. Elképzelhető hogy tolakodásnak venné...
Az ajándékozással várj meg valamilyen alkalmat (pl, tartogasd meg arra a napra, amikor épp egy hónapja lesztek együtt) :)
Sok sikert!
Hello!
Szerintem első találkozásnál ne vegyél ajándékot! Az kicsit olyan mintha ezzel akarnál tetszeni neki. És véletlen ezért kedvel meg, mert ajándékokat adsz neki. Gondolom ezt nem akarod, hogy ezért kedveljen.
Köszi a segítséget. :)
Még annyit hozzátennék, hogy azt mondta, hogy ő már többet érez puszta barátságnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!