Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első randin rá lehet jönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első randin rá lehet jönni hogy a nő majd papucsot akar csinálni a férfiból?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. márc. 28. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
De már a harmadikon igen!
2011. márc. 28. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
hát attól függ. ha elkezdi kérdezni "hány négyzetcentiméter a bőröd" meg hogy "olyan bőr papucsot akarok amit bnőm vett magának" vagy hogy "fájdalmas szted megnyúzni egy embert" akkor még táskát is csinál belőled.
2011. márc. 28. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
nemár.ha FÉRFI vagy biztos hogy nem csinál belőled papucsot. én automatikusan igy kezelem azokat akik hagyják,hogy én irányítsak,aztán meg ezzel eltaszítanak.olyan férfi kell aki nem hagyja hogy megmondjam hogy mit csináljon hova menjünk,tud magától dönteni,nem "tök mindegy" neki.persze,vegye figyelembe hogyha valamit nem akarok.
2011. márc. 28. 18:50
 5/6 A kérdező kommentje:
4. válaszoló:Sztem azt hiszed hogy rólam van szó,de nem.Hanem az egyik fiú ismerősömről.Akivel találkozott az a lány pedig gyanus hogy azt akarja.Amit nem szeretnék,mert akkor már nem lenne a fiú olyan jófej mint most.Persze azt is tudom hogy nekem ehhez semmi közöm,és nem is áll szándékomban beleavatkozni.Csak úgy kíváncsiságból megkérdeztem.
2011. márc. 28. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Általában a nők mindig azt akarnak csinálni a férfiből.
2011. ápr. 3. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!