Ha ismered a fiút, nyugodtan :) Nagyon jó dolog, ha az ember a szerelme karjaiban alhat el/ébredhet.
2011. dec. 30. 18:04
2/16 anonim válasza:
Ha e akarnak feküdni, ahoz nem kell együtt aludni. Ha csak emiatt nem engednéd, fölösleges.
2011. dec. 30. 18:05
3/16 anonim válasza:
csak akkor ha tudom,hogy felelősségteljes és fog védekezni.felesleges tiltani,mert ha akarnak úgyis sexelnek,ahhoz nem kell éjszaka
2011. dec. 30. 18:54
4/16 anonim válasza:
Szerintem igen, engedd. Nekem anyukám szerencsére nem volt ezen a téren szigorú, hisz tudta, ha akaram úgyis megoldom valahogy. Maradjon a kapcsolatunk őszinte, nem vágom át, és ő is tudja legalább hogy jó helyen vagyok, nem valami kapualjan, vagy parkban.....
és nem éltem vissza sosem az engedékenységével.
Azóta már eltelt majdnem húsz év...
2011. dec. 30. 18:56
5/16 anonim válasza:
Attól függ mennyire megbízható és felelősségteljes a lányod és mennyi ideje vannak együtt. Azért pár hónapos dologban szerintem még 17 évesen nincs ennek itt az ideje, találkozgassanak, ismerjék meg egymást rendesen, aztán egy fél-1év körül már lehet róla beszélni, hogy akkor megengedhető.
2011. dec. 30. 20:41
6/16 anonim válasza:
Lányom 15 éves, és nemrég feküdtek le a barátjával , amikor itt is aludt a fiú.
A szándékáról előre szólt , tanácsokat kért, óvszert vettünk, ha a fiú esetleg nem úgy készülne hogy aznap történik egy s más .
Én megengedtem nekik , nagyon becsültem/becsülöm az őszinteséget, amit idáig mindig megkaptam a lányomtól.
35. N
2011. dec. 30. 21:07
7/16 anonim válasza:
Persze, ha le akarnának feküdni, nappal is megoldanák.
2011. dec. 30. 22:35
8/16 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan. :)
Ha szexelni akarnak, ahhoz nem kell sötétség. :D
26/L
2011. dec. 31. 12:10
9/16 anonim válasza:
ha már több ideje együtt vannak kkor igen,hamarabb felelőtlenség,de a szex is,csak gratulálok annak az anyukának aki engedi hogy 15 éves kislánya már szeeljen de ha jól tudom ő az aki simán elengedi a kislányát Balatonra inni...
2011. dec. 31. 15:17
10/16 anonim válasza:
Persze hogy elengedem! ;-)
Biztosan anyuka lehetsz, aki nem törődik a gyerekével , csak bünteti ... vagy egy gyerek fordított helyzetben, erről viszont akkor nem tehetsz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!