22 évesen már "néni" vagyok?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször mondják azt nekem gyerekek hogy "néni" vagy Csókolommal köszönnek. Múltkor egy 15 éves fiú is Csókolommal köszönt...Ma egy 6 éves körüli kisfiú mondta hogy "Ha nem megyek odébb a néni nem fog elférni". Aranyosak ezek a gyerekek, de már öreg vagyok? :D2012. aug. 30. 22:04
11/11 anonim válasza:
Múltkor egy anyuk sétált a kisfiával és mondta neki miközben elhaladtak mellettem : " Nézd itt fest a festőbácsi!"
21F
Az ő szemükben mi már felnőttek vagyunk, pedig én csak nagykorúnak érzem magam :D
Engem is egyébként úgy neveltek a szülők hogy az idősebbeket magázzam úgyhogy 6 évesen én is csókolommal köszöntem a huszonéves csajoknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!