Ha 15 évesen szó nélkül lelépek, nagyszülőkhöz, akkor ha apámék rendőrt hívnak, lehet baja nagyszüleimnek?
15 éves vagy! 18 éves korodig ha szüleid ragaszkodnak a "nevelésedhez", akkor nem teheted meg, hogy elcuccolsz otthonról.
írtam, hogy válaszd a hivatalos utat, vagy a jelen helyzetből hozd ki a legjobbat. Felállni, kitörni kilehet otthonról is. Kapcsold ki a tv-t és a számítógépet és csinálj valami értelmes dolgot! Kezd ezzel.
Oh, mintha az en elettortenetem egy darabjat irtad volna le:( Csak nekem akkoriban eselyem nem volt menekulni.
En is ilyen voltam, 15 evesen legszivesebben ongyilkos lettem volna (nalam meg hozzajott az is, hogy vertek...en csuszo maszo fereg voltam, meg alig vartak, hogy eltakarodjak otthonrol, meg semmi hasznuk nem volt belolem...kozben az a no, nem is volt az anyam)
Aterzem a helyzetedet, de sajna nem sokat tudsz tenni. Vegul en 24 evesen kerultem el otthonrol vegleg, de tulajdonkeppen mar joforman nem lakatam otthon foiskola alatt. Koleszos voltam, ha csak lehetett 1.ben ottmaradtam hetvegere is. 2.-ban ismerkedtem meg parommal, onnantol kezdve hetvegeken naluk logtam, volt, hogy csak par percre ugrottam haza.
Probald meg tulelni ezt a par evet, aztan elkoltozhetsz. Kitartas!
Nem akarok bíróságra menni. A gyámüggyel már beszéltem, de olyan körülményes, hogy inkább várjak még 3 évet. De többször mondták már, hogy költöznék el, hasonlók. Van róla hangfelvétel is.
Minek csináljak valamit is? Próbáltam, de nem lehet. Úgyse jó nekik semmi. Akkor minek gyötörjem magam? Akartam szőlőt ültetni, akartam fákat, akartam egy helyet, ahol lehetne kialakítani egy kis grillezőt, esetleg kemencét, INGYEN. Egy fillérbe se kerülne, mert tudnék szerezni téglát, van itthon cement, sóder. Anyám nagybátyja meg is csinálná, mert érti. De nem lehet. A körbekerítés lenne ami valamibe kerülne. (egy csomó kutya van, és azok miatt, hogy ne sz.rjanak össze mindent, ne rágják/ássák ki a fákat, bokrokat, növényeket.
Ha semmit nem csinálhatok amit szeretnék, akkor nem fogok semmit. Azért is ugatnak, mert nem megyek velük kirándulni. elmennek 200km-t és ott vagyunk 2-3 órát, majd még ők idemennek, odamennek, amoda mennek, én meg addig üljek a kocsiba. Hát én azért biztos nem megyek.
Van egy bírósági szlogen, hogy mindig a felperesnek van igaza. Egészen addig, amíg meg nem hallgatják az alperest is.
Szóval amiket itt leírtál, az elég extrém dolog, szeretném meghallgatni, hogy a szüleid mit mondanak rólad. Ha ők is elmondják az ő verziójukat, akkor mindnyájatokét elosztom nyolccal, és talán egy kicsit közelebb leszek a valósághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!