Mit válaszolsz, amikor üdülési ajánlattal hívnak a mobilodon?
A telemarketinges is ember, ezért ha nem sietek, türelmesen végighallgatom, majd illedelmesen válaszolok neki, hogy nem érdekel. Ez a munkája, nem akarok vele emiatt bunkó lenni.
De ha véletlenül kétszer is hívnak ugyanazzal az ajánlattal, lerakom szó nélkül.
Én közbevágok, hogy nem érdekel, mert mindíg akkor hívnak, amikor a babámat etetem vagy éppen pelenkázom, de volt már rá példa, hogy este 7-kor hívtak, amikor fürdettem.
Én is a nem élő számomat adtam volna meg, csak éppen nem tudtam. Azért nem ,mert nagyon cselesek ám az István kórházban, leveszik a baba sarkából a vért, elkérik a számot, ha valami nem oké vele, akkor felhívnak időpont egyeztetésre (erre mégsem írhattam valótlan számot...) és szépen onnan adogatták tovább a Felicitasnak meg a biztosítóknak..
Ójajjj :D
Igyekszem udvariasan leseperni.
De volt egy, aki szinte egymás után, 15 perces időközönként hívott, hogy nem gondoltam meg magam?
Nos, annak mondtam, hogy megb**om az anyukáját a ravatalon.
Tudom, hogy ronda volt, de magának akarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!