Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit válaszolsz, amikor üdülési...

Mit válaszolsz, amikor üdülési ajánlattal hívnak a mobilodon?

Figyelt kérdés
Engem ma hívtak kb. 200-adszor!
2009. jún. 25. 18:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Köszi az ötletet, a következő csemeténél így fogok tenni :)
2009. jún. 26. 12:34
 32/35 anonim válasza:
100%
én mindenbe belemegyek-személyes találkozás meg minden,időpont agip-kút vagy tesco-kávézó aztán meg szarok elmenni. főleg a háromlépcsős marketing tetszik a fiatal hölgyemény utána az idősebb kolléganő aztán meg az agitátor, őket szeretem a legjobban.
2009. jún. 26. 16:58
 33/35 anonim ***** válasza:

A telemarketinges is ember, ezért ha nem sietek, türelmesen végighallgatom, majd illedelmesen válaszolok neki, hogy nem érdekel. Ez a munkája, nem akarok vele emiatt bunkó lenni.

De ha véletlenül kétszer is hívnak ugyanazzal az ajánlattal, lerakom szó nélkül.

2009. aug. 27. 09:41
 34/35 anonim ***** válasza:

Én közbevágok, hogy nem érdekel, mert mindíg akkor hívnak, amikor a babámat etetem vagy éppen pelenkázom, de volt már rá példa, hogy este 7-kor hívtak, amikor fürdettem.

Én is a nem élő számomat adtam volna meg, csak éppen nem tudtam. Azért nem ,mert nagyon cselesek ám az István kórházban, leveszik a baba sarkából a vért, elkérik a számot, ha valami nem oké vele, akkor felhívnak időpont egyeztetésre (erre mégsem írhattam valótlan számot...) és szépen onnan adogatták tovább a Felicitasnak meg a biztosítóknak..

2010. ápr. 21. 11:33
 35/35 anonim válasza:

Ójajjj :D

Igyekszem udvariasan leseperni.

De volt egy, aki szinte egymás után, 15 perces időközönként hívott, hogy nem gondoltam meg magam?

Nos, annak mondtam, hogy megb**om az anyukáját a ravatalon.

Tudom, hogy ronda volt, de magának akarta.

2010. jún. 24. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!