Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35+4hetes kismama vagyok,...

35+4hetes kismama vagyok, lenne pár kérdésem. Ha tudsz, válaszolsz?

Figyelt kérdés

1. Olvastam, hogy az utolsó hetekben már nem mozog annyit a baba, viszont én szinte minden órában érzem, valamikor csak lágyan simulgat, de van olyan is, amikor szó szerint hullámzik a hasam, és mindenfelé nyomja magát. Ez ugye nem baj? (Hétfőn voltam amúgy UH-n, és minden jó volt. Lehet túl izgulom :-)

2. Holnap megyek az első NST vizsgálatra, mikre számítsak, mi történik, mennyi idő..stb?

3. Szerdán töltöm a 36. hetet, onnantól ihatom a málnalevélteát? Nektek segített valamennyit? Vagy szedtetek valamilyen homeopátiás bogyót, ami használt is? Milyet? Érdeklődjem meg gyógyszerésztől, hogy ő hogyan ajánlja? Mennyibe kerülnek?

Ne haragudjatok, hogy ennyi kérdésem van, de nem vagyok jártas a dolgokban! :-)

2011. márc. 20. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Nem baj :) Csak lehet, hogy örökmozgó lesz :)

2. Kb. 20 perc, lefektetnek vagy ültetnek, rátesznek a hasadra egy övet, kapsz a kezedbe egy gombos valamit, amit minden egyes mozgásnál meg kell nyomnod!

3. 37. hét után mertem csak inni, de szerintem használt, éjjel 3-kor még teljesen zártan érkeztem a kórházba (magzatvíz miatt), 8:20-ra kint volt a baba.

Minden jót! Ne izgulj!

2011. márc. 20. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:

1. nem baj, nekem is sokat mozogtak, én élveztem

2. fél óra fekvés, és ha úgy jársz mint én, akkor kergetheted egy kis tappanccsal a gyereket, mert egy pillanatra sem fekszik nyugodtan, így esélytelen, hogy rád szíjjazzák a tappancsot

3. nem tudom, nem ittam

2011. márc. 20. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első kettőre már leírták.

3.

szülésznőm javaslatára így szedtem

Arnica CH9 napi 1x5 golyó

Caulophillum Ch5 napi 1x5 golyó

cimicifuga Ch5 3 naponta 5 golyó

málnalevéltea nap 2x2 dl

36 héttől, de második szülés előtt állok, most a 37 héttől kell.

nekem sokat segített úgy érzem!

2011. márc. 20. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!