Mit válaszolsz, ha megkérdezik, miért akarsz gyereket, esetleg még egy gyereket?
Mert így lesz teljes a család.
Ennyi, nem is kell több.
Én majd talán 3-4 év korkülönbséggel szeretnék tesót a lányomnak, de ebben még nem vagyok biztos. Nekem 1,5 évvel idősebb nővérem van, de megkeserítette az életemet, ahol tudta, és ez nagyon elgondolkodtat... Viszont a szívem mélyén 3 gyereket szeretnék, mert az olyan szép nagy család :)
Majd kiderül, mit hoz az élet....
Én úgy láttam, hogy a férjem is vágyott rá titokban. Gyakran hallottam tőle ezt a mondatot : "Milyen jó lenne egy kistesó...."
Kedves utolsó! mi is ilyen tesók voltunk, mint amit leírtál, de most már felnőttünk és normális testvéri kapcsolat van közöttünk.
A szaporodási vágy az alapösztöneink közé tartozik, belénk van kódolva. :-) Az életünk véges, az egyetlen lehetőségünk, hogy az utódainkban tovább éljen egy darab belőlünk. Még akkor is, ha nem értenek minket, és mi sem értjük őket. :-)
A munka és a karrier lehet ideiglenesen fontos, hogy érezzük, jók vagyunk valamiben, ha sikerül olyat választani, amit szeretünk, akkor a munkánk a hobbink, és a legjobb időtöltés lehet. És persze a pénz is sokat számít.
Mégis, ha belegondolok, ez is csak arról szól, hogy biztos alap legyen a gyerekvállaláshoz. És ugyan miért állnánk meg egy gyereknél, ha lehet több is?
Amikor mi már nem leszünk, ők ott lesznek egymásnak. Persze lehet, hogy nem olyan lesz a viszonyuk, de mégis megvan a lehetőség. Ott van még a választott család : a barátok. Ők is sok örömöt tudnak okozni az ember lelkének, mégis, valahogy egy testvért nem pótolhat semmi.
És most a kérdésre a válasz : Hogy miért akarok gyereket(ket)? Mert miért NE akarnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!