Mit válaszolsz, ha megkérdezik, miért akarsz gyereket, esetleg még egy gyereket?
Tőlem nem kérdezték miért akartam gyereket, de ha kérdezték volna, ez lett volna a válaszom:
Azért, mert egyszerűen érzem, hogy kell!
És ezt az érzést nem is tudnám megfogalmazni. Még magamban sem, pedig már próbáltam :o) Mióta pedig tudom, hogy bennem növekszik a baba, ez az érzés csak egyre erősebb.
06:54!
Nálunk ez nem jött ne, huszonévesek vagyunk mind a ketten, de újabban nem is köszön nekem, hogyha összefutunk. Még mindig szörnyű a kapcsolatunk, és nem hiszem, hogy ez változni fog :/
Ha családtag, ill. jó barát kérdezi, neki őszintén beszélhetsz az érzéseidről, én is így tettem. Aki meg csak épp hogy ismer, és ilyet kérdez, annak visszakérdezek: Közöd?
Ezen általában megsértődnek (nem érdekel!), de legalább legközelebb nem érdeklődnek olyanról, ami nem tartozik rájuk.
Soha, semmilyen témában nem hagytam, h turkáljanak illetéktelenek a magánéletemben, én sem turkálok másokéban!
Én egykeként nőttem fel, és bizony nagyon magányosnak éreztem magam sokszor! Van most egy 4hónapos fiam, és nem akarom, hogy ö is így nöljön fel, ezért szeretnék neki egy testvért, hisz a világ olyan nagy és a végén úgy is csak egymásra számíthatnak majd... És amúgy is olyan jó a gyerekzsivaj a házba :D
szerintem az ideális család 2 gyerekből áll. :D
Nagyon jó a kérdésed! Ma is kiakasztott a szomszédasszony, hogy minek a két éves fiam mellé testvér.Kell és kész, nem akarom, hogy egyedül legyen.Talán a kisebb korkülönbségnél jobban összenőnek.
De nem érek rá, ha nagyobb lesz? Stb.ilyen kérdések.Nehéz lesz tanítatni a mai világba.Akkor minek van a 15éves unokájának 2.5éves kishuga?
Semmi közük sincs hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!