Ha állásinterjún megkérdezik, hogy miért akarsz ott dolgozni, mit válaszolsz?
Ez attól függ mi a munkahely...
Ha egy építészmérnököt a VINCI-nél megkérdeznek, hogy miért akar náluk dolgozni, akkor ő mondhatja, hogy élete álma volt, hogy ilyen hatalmas cégnél, nagy volumenű projektek megtervezésében vegyen részt.
Ha Kovács Gizikét megkérdezik, hogy miért akar a Madaras Teszkóban árufeltöltő lenni arra meg mondani kell valami hülyeséget, mert nyilván nem élete álma, hogy klotyópapírral töltse fel a polcokat. Ilyenkor kéne azt mondani, hogy azért, mert úgy tudja jók a munkakörülmények, stabil a munkahely, van előrelépési lehetőség, stb...
Én eddig 1 munkahelyre mentem interjúzni,oda azt mondtam,hogy pénzért.Pontosabban:
Elmosolyogtam magam,és mondtam,hogy mivel ez a feladatkör nekem nem egyezik a szakmámmal,így felesleges kertelés lenne azt mondanom,hogy a szakmai fejlődésért és egyéb sablonos dolgok,hanem a pénz az ami érdekel.
Erre azt mondták nekem amikor már felvettek,hogy ez volot a nyerő,mert őszinte voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!