Mit válaszolsz, amikor üdülési ajánlattal hívnak a
mobilodon?
11/35 A kérdező kommentje:
Hoppá! Akkor, ha gonosz lennék és álcából elfogadnék egy ilyen ajánlatot, fel is jelenthetném a "cég"-et! Persze ez csak teória.
Azt, hogy: Nem köszönöm! Viszhall!
Udvarias, gyors, és elegáns! Nem kell őket szidni, ez is egy munka!
2009. jún. 25. 19:20
Ilyen amrketigncégek, tök legálisan vehetnek meg adatokat pár forintért.
Amúgy nem hív olyan számot, ami titkos, mert ki sem adja nekik kereső. ( bár hívtak engem is , de vagy félretárcsáztak, vagy megvették)
És udvarias vagyok velük.
2009. jún. 25. 19:23
14/35 A kérdező kommentje:
Én se vagyok udvariatlan. Én speciell azt mondom mindig, hogy ez engem nem érdekel!
Beszólni kár nekik, a telefonáló nem a tulaj, hanem egy rosszul fizetett dolgozó, aki nem tehet semmiről, örül, hogy tud valamit dolgozni.
2009. jún. 25. 19:28
Megvárom, hogy végigmondja aztán mondom neki, hogy kösz nem érdekel. Szegény azt hiszi, hogy végre talált egy balekot aztán pofáraesés...
Vagy amitől elég gyorsan leteszik, mondom, hogy várjon egy pillanatot csak rögzítem a beszélgetést.
2009. jún. 25. 19:32
Hagyd, hadd mondja... ;]
Csak hadd beszéljen, jóóóó sokáig... (telefont közben zsebre is teheted)... Jó sok pénzébe fog kerülni! :D
Aztán később azt a számot tiltsd le a telefonodban.
2009. jún. 25. 19:38
Én már az alajén udvariasan közlöm, hogy köszönöm, de nem érdekel. Utána lerakom, akkor is ha tovább beszél.
2009. jún. 25. 19:40
19/35 A kérdező kommentje:
Én még egyetlen durva szót nem mondtam nekik, mert én is tudom, hogy nem a tulaj ül ott. Viszont a tulajt megcibálnám rendesen! Olyat kapna, hogy hajaj!
Én sokáig udvarias voltam, utána mikor durván nyomultak, megkérdeztem, hogy honnan tudják a számot. Mentem aznap számcserére. Nem bántam meg. Azóta nem hívtak. Ennek már több, mint egy éve. Ha újra előfordulna, hogy megtudják a számom, újra lecserélném a számom. 3 évente számot cserélni megéri. Inkább, mint hogy naponta 200-szor hallgassam ezeket a hülyeségeket meg olyan kommenteket az telemarketingesektől, hogy mivel én gazdag vagyok, nekem ezt nem gond finanszírozni. Nem is ismer, de ilyet mond. Még azt is el tudom képzelni, hogy ezek a paraziták hozzáférnek adóbevállásokhoz vagy más dokumentumokhoz. Menjenek a francba, azt mondom. Akik ilyen helyen melóznak mind gátlástalan, gerinctelen emberek, akik be akarnak húzni a csőbe. Már nem hagyom magam.
2009. jún. 25. 19:49
Kapcsolódó kérdések: