Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit válaszolsz, amikor üdülési...

Mit válaszolsz, amikor üdülési ajánlattal hívnak a mobilodon?

Figyelt kérdés
Engem ma hívtak kb. 200-adszor!
2009. jún. 25. 18:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer végighallgattam, (egy hévízi üdülés volt a téma) aztán közöltem, hogy engem még soha így meg nem sértett senki..., hogy nekem ilyet mondjanak..., nekem, akinek Horvátországban és Mallorcán is van nyaralója... még hogy én belföldön nyaraljak... kikérem magamnak.

Azóta nem hívnak.

2009. jún. 25. 19:50
 22/35 A kérdező kommentje:
Na látod utolsó, Te felhívhatnál egy ajánlattal!
2009. jún. 25. 19:53
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

:-)

Az utolsó vagyok.

Ne gondold, hogy ez igaz. :-) Csak már elegem volt, hogy folyton rádöbbentettek, soha nem engedhetek meg magamnak egy ilyen utazást! A pasas csak hebegett-habogott mielőtt letette a telefont. :-)

2009. jún. 25. 21:12
 24/35 A kérdező kommentje:
Ejnye!
2009. jún. 25. 21:19
 25/35 anonim válasza:
100%
Én nő vagyok és egyszer mikor hívtak épp 8 hónapos terhes voltam és megmondtam, hogy az elkövetkezendő 1-2 évben biztosan nem fogok nyaralni ezért nincs miről beszélni. Azóta is ezt mondom.
2009. jún. 25. 22:09
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Én végig szoktam hallgatni (sok pénzük van nyilván).

Ezalatt általában rá is jövök, hogyan akarnak csőbe húzni.

Amire rájöttem, meg szoktam tőlük kérdezni - azzal együtt, honnan tudják a számomat. Erre elkezdenek ködösíteni - én meg megmondom, hogy ez titkos szám, és hogy mire jöttem rá.

Nem sűrűn szoktak hívni.

2009. jún. 25. 22:39
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit szoktam mondani, hogy most nem érek rá, de, ha megadja a privát számát, akkor visszahívom. Ha azt mondja, h nem, mert az mégiscsak privát, akkor visszakérdezek, h szerinte az én számom nem privát-e és megkérem, h legközelebb mérlegeljen, ha telefonálhatnéka támad.
2009. jún. 26. 06:17
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Én meg úgy reagálok hogy néha elmegyek :D Múltkor 4 csillagos nagyon fullos szállodában voltam Visegrádon 3 napot, legközelebb lehet Zalacsányba megyünk 4 napra, ilyen nevetséges 19 ezer forint / 2 fő / 3 éjszaka összegért. Cserébe csak egy gagyi 2 órás üdülési jog előadást kell végighallgatni, arról meg mindenki tudja hogy nem érdekel, aztán lehet csobbanni, velneszezni. Próbáljátok ki, megéri!
2009. jún. 26. 07:12
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Én végig hallgatom, majd közlöm, hogy köszönöm, nem érdekel. Ha tovább erősködik, akkor közlöm, hogy akkor sem tudnék elmenni, ha lenne rá pénzem, mert veszélyeztetett terhes vagyok. Ez egyébként sajnos igaz volt az első babámmal, szerencsésen világra jött, de ez a mondat annyira hatásos volt, hogy azóta nem hívogattak.

A következő dömping akkor volt, amikor megszületett a baba, mindenféle biztosító hívogatott. Amikor meguntam, akkor egyszerűen nem vettem fel azokat a telefonokat, amiknél nem írt ki számot és a rögzítőre mondtam, hogy titkosított számról nem fogadok hívást. Ha akar valamit mondja rá a rögzítőre.

2009. jún. 26. 12:24
 30/35 anonim ***** válasza:
Én azt csináltam miután megszületett a babám és a kórházban elkéregették a telefonszámot, hogy a régit adtam meg, amit nem használok. Így a biztosítók nem zargatnak. Hívják csak a nem élő számom. :)
2009. jún. 26. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!