Ha le " utca sarkon álló női személy neve ", mit válaszolsz?
Ez sok mindentől függ,hogy ki mondja és miért.
Én mosolyogva azt válaszolnám,hogy csak szeretnéd,drágám.
Vagy azt,hogy tudod mi jobb egy k@rvánál??? A kettő.
De hogy nem ugranék rá,az biztos.
Nekem osztálytársam mondta a múltkor ezt.Történetesen fiúróól van szó.Jóba vagyunk,csak kicsit összekaptunk,mert elkezdett kioktatni,hogy nem jól csináltam meg a matek házit...és mondtam neki,hogy biztos,hogy jó,mert volt a könyvhöz CD,amin a megoldások vannak és ellenőriztem...De ő vitatkozott velem.Végül pedig lek*rvázott.
Én meg ránéztem,de kb. úgy,hogy ha a szememmel ölni tudnék,akkor már a temetését szerveznék és annyit mondtam neki,hogy "Milyen jó megfigyelő vagy.Azt is szeretnéd tudni,hogy merre felé szoktam állni?Esetleg szorítsak neked is időt egy menetre?" Rögtön visszafogta magát:D
Aztán jót nevettünk rajta,mert ő is viccnek szánta meg én is,de mindketten komoly fejet vágtunk amikor ezt mondtuk:D
Ha olyan valaki mondaná ezt rólam,aki valamiért fontos nekem,illetve érdekel a véleménye akkor visszaszólnék neki viccesen,de ha olyan mondaná,aki nem annyira ismer,vagy nem adok a véleményére valamiért,akkor még válaszra sem méltatnám!:D
15/L
Van egy könyv, aminek az egyik fejezetcíme ez:
"Ha lek**rváznak, az általában azt jelenti, hogy k**rva jól nézel ki;)"
Szóval csak nevesd ki... Velem sokszor előfordul abban az iskolában, amibe járok, pedig szinte senki nem ismer és általában csak nevetek, vagy ha már nagyon idegesít annyit mondok, hogy mindenki magából indul ki;)
Szóval, nem szabad felkapni a vizet:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!