Válaszolsz néhány kérdésemre?
Egy 15 éves fiú...
milyen magas?
hogy öltözködik?
miket csinál átlagosan naponta?
186 cm természetesen amiket lehet kapni boltogban legujabb ruhákat nagyon divt a szagatott farmer
és ahogy az neked jól esik
13 lány
178 cm
full divat/ szolud de uj ruhak- egyénfüggő
napi rejsz, sok sz.gépezés
-Nem akarok neked pontos magasságot mondani, lehet alacsony növésű vagy.. de olyan 170 felett már elfogadható szerintem :) persze azzal sincs semmi gond ha alatta vagy...
-Általában menő mostanság a csőnaci, izompólók.. persze ha nagyon vékony vagy..és nincs mit megmutatnod, azért úgy hülyén néz ki (bocsi:)) Tornacipők, vagy sportcipők.. általában márkásak.
-Most nagyon menő lett ez a BMX... de egyébként a haverjaival lóg, este néha buli..
Ez persze csak saját tapasztalat :D Lehet, hogy most aztmondtam mi jön be a lányoknak... :)
14/L
-165-175 cm
-én : fekete ing , farmer ........... ünnepi alkalmakon bakancs , fekete farmer v terepszinű nadrág
-gép előtt ülni , lövöldözni : airsoft v légpuska , haverokkal lenni .
15/F
Egy 15 éves fiú:
- Kb. 170 magas úgy átlagban
- Az öltözködése átlagos: vagyis póló, farmer cipő, semmi feltűnő
- tanul
De van a másik véglet hogy azt hiszi ő a menőgyerek:
- 170 magasak kb azok is
- Öltözködés: 5 kiló zselé a hajban, újjatlan póló ( azt hiszik tiszta izmok) TCK-s öv, napszemüveg, és az a " én vagyok a faszagyerek" járás.
- egész nap a városban lóg, fosik a tanulásra.
Úgy kb ennyi...
Én egy éve 185 centi voltam.De egyéntől függ h mekkora...:D
Öltözködés?Mostanság szinte csak ilyen divat-partyarc emberkéket látok...
Napi tevékenység:iskola>haverok>gép.Hétvégén más...
Most 16 vagyok.Üdv!
15/f
194cm
télen: bőr kabát, farmer, bakancs(menősen :D)
nyáron: póló, farmer/halászgatya, converse tornapcipő/nike edzőcipő
csajozok, bulizok, számítógépezek, kosarazom, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!