Hogyan lehet valakit leszoktatni a mellbámulásról?
Figyelt kérdés
Nem akarok neki szólni, mert az nekem is kellemetlen lenne. Ma keresztbetettem a karomat magam előtt és így észrevette magát az illető. Nem öltözök kihívóan. Milyen hasonló dologgal lehetne tudtára adni, hogy látom, hogy már megint a mellemet bámulja?#zavaró #mellbámulás
2012. ápr. 25. 12:23
11/20 A kérdező kommentje:
Farmer, pólóval kihívó? :) Ne röhögtess. :)
2012. jún. 4. 13:13
12/20 anonim válasza:
Attól függ, mennyire szűk. Ha kiadja a melled formáját, akkor kihívó.
13/20 A kérdező kommentje:
Szerintem az kihívóbb, hogyha köldökig ki van vágva. A mellformáját kiadja egy laza póló is, hiszen a mell előre tolja az anyagot. De ez nekem nem számít kihívónak.
A mélyen dekoltált, átlátszó darabok mmár inkább.
2012. jún. 4. 15:49
14/20 anonim válasza:
Szerinted. A pasik szerint viszont, ami kihívó, azt megbámulják. Nyílván, ha télikabátban vagy, senki se bámulja meg a melledet. Nyáron persze már nehezebb megtalálni, hogy mit vegyél fel.
15/20 A kérdező kommentje:
Már komolyan bűntudatom van, mert van mellem. :D
2012. jún. 4. 16:36
16/20 anonim válasza:
Had bámulják, ne legyél már irigy.....:)
17/20 anonim válasza:
Nem irigyelem, nincs okom rá, köszönöm.
Engem senki se bámul meg, mert nem adok rá alkalmat, de ti továbbra is hordjatok szűk pólót farmerrel, és filózzatok, hogy hogy lehet a férfiakat leszoktatni a mellbámulásról....
Mindenkit úgyse tudtok megnevelni, legfeljebb magatokon tudtok változtatni, vagy bosszankodni továbbra is
. Szóval ezek alapján a kérdésedre a válaszom: az értelmes férfiak nem fognak megbámulni, a primitíveket pedig nem tudod leszoktatni sehogy.
Szép napot!
18/20 anonim válasza:
A 16.-at a Kérdezőnek írtam, nem tudom mi alapján vetted magadra.
19/20 A kérdező kommentje:
:) Nem vagyok irígy. Csak eléggé zavaró tud lenni, hogy annak ellenére bámul, hogy nem is viselkedek kihívóan, az öltözködésről meg annyit, hogy azt aláírom, hogy látszik a nők melle, akármilyen ruhában is vannak... de hosszú ideig, bunkón bámulni...
2012. jún. 5. 10:23
20/20 Rihekopo1 válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=NHt0x_Od8io&t=2s Releváns a témában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!