Én vagyok túl hisztis, vagy igazam van, amikor azt mondom felháborító, hogy egy hónapja alig tudok aludni, mert a szabadtéri zenés előadások "hangjai" elhallatszanak hozzánk? Nem heti egy alkalomról van szó, hanem napi gyakorisággal
nagyon idegesítő minden éjjel a dum-dumot hallgatni, mert persze csak a basszus jön át. mit csináljak, hogy elviselhetővé váljon. állapotos vagyok, sokszor felkelek p..ilni az éjjel de visszaaludni nem tudok, mert üvölt ez a szar, és sajnos nem tudom pontosan honnan, de nem a szomszéd házból az biztos
meg fogok nyár végéig őrülni
kinek a segítségét lehet hívni ilyenkor?
"Nem csak a sok primitív ember csak magára gondol és a környezetében élők meg le vannak tojva és vegyenek füldugót!"
és az érme másik oldala?
a lakó aki csak magára gondol, és nem képes venni 30forintért egy füldugót, inkább missziókat szervez több ezer ember szórakozásának megakadályozására?
a terhes nő ne gyógyszert vegyen be, hanem egy füldugót.
kérdem én, ha van kedvenc előadód, együttesed stb, és ott lennél a bulin, és hajnali 1 kor bemondanák, hogy bocsi, levesszük a hangerőt/befejezzük a bulit, mert egy lakó az odahallatszó basszustól nem tud aludni, te mit szólnál?
És senki ne felejtse el, hogy nincsenek azok a lakók odakötözve. ha évről évre ott rendeznek valamit akkor.. tessék bútorozni. sajnos van olyan hogy közösség, meg sok ember együtt meg ilyenek, esetleg koncert és az zajal jár, ejnye-ejnye, inkább buliznának az emberek az erdő közepében nemde?:D
Node a kérdezőnek: Sajnálom, hogy pont állapotosként kell ezt átélned, gondolom, most a költözés sem megy. az altatót nem tudom mennyire ajánlott terhesen de, akkor valami természetes? pl valamilyen tea? amúgy lehet ám, hogy a terhességed egy álmatlan szakaszában vagy, s az egész banzáj már csak a hab. megszüntetni ne akard, tényleg sok emberrel szúrnál ki. egyébként doki? dolgozol még? mert ha nem délutáni alvás? már nem azért, de a terhesség alatt úgyis megbolydulnak a dolgok nem?:D meg amúgy, nappal úgyis nagy a meleg, éjjel legalább aktív lehetsz, amikor normális az idő:D na jó ez utóbbi csak baromkodás, csak a pozitív hozzáállást akartam példázni:)
HŰha úgy látom jó kis vitát elindítottam. köszönöm a válaszokat. mindkét álláspontot megértem, de félreértés ne essék, én senki bulizását nem gátolom, de úgy gondolom nem csak nekem kéne alkalmazkodnom. soha nem szóltam semmiért, mert tudom, hogy lazításra, bulizásra szükség van és nem bezáratni akarom, csakhogy kicsit hallkabbra vegyék, ennyi.
már jó pár éve lakom itt és eddig ilyen még nem volt, néhányszor előfordult, nem is szóltam egy szót sem, de úgy gondolom nem üdülőövezetben lakom.
egyébként a füldugú bevállt, de szívesebben hallgatnám a férjem szuszogását, de mindegy, ez egy ilyen világ, alkalmazkodni tudni kell, azon vagyok én is.
Kissé későn kapcsolódom be, de éppen mások buli zaja zavar. Az a bizonyos duff-duff, vagy dumm-dumm. Egyébként a zaj akkor is ártalmas az egészségünkre, ha nem zavar.
A füldúgó nekem nem vált be. Amikor szépen átmelegszik és már nem is érzem, hogy a fülemben van akkor a saját érverésemet hallom, persze jó hangosan, no és a duff-duff ezen is átjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!