Váltott műszakban dolgozom, így nappal aludni szeretnék, de a szomszédom hangoskodik. Mi a teendő?
Tenni nem sokat tudsz ellene, a szomszédnak joga van a saját lakásában nappal úgy viselkedni, ahogy neki tetszik (mert a leirásod alapján nem feltünöen zajos).
Egyik opcíó, hogy elköltözöl olyan helyre, ahol nincs szomszéd - de ez gondolom, nem túl járható út.
Vagy veszel füldugót.
Én is váltott műszakban dolgozom.Első emeleten lakok,és elég forgalmas az utca is.De én sokszor annyira álmos vagyok,hogy akár rakétákat is lőhetnek ki,akkor is úgy alszom mint a bunda.Csak 1 dologra ébredek fel.Télen a hólapátolásra,amikor a hígagyú szomszéd már nem is a havat lapátolja hanem a betont..
De a kérdésedre a válasz.Nem tudsz semmit sem tenni.Használj füldugót,vagy szóljon halkan nálad a zene,hátha ez segít..
Mi most költözünk más miatt. kb 1 hete beköltöztek a mellettünk lévő lakásba Kolompárék, és úgy hallgatják órákon át az It's my life, Dj Bobo, Dr Alban, Kozmix, és hasonló nyalánkságokat, hogy a csajommal szinte kiabálni kell hogy a lakásban halljuk egymást.
Mivel úgyis költözünk, ezért nem szóltam nekik, de tényleg egyes "emberek" azt hiszik hogy csak ők vannak a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!